Gelmez dayım (gelmez) yazdıysa kesin gelir o maç 😂gelmeyecek olan benmıyım mac mı )
Gelmez dayım (gelmez) yazdıysa kesin gelir o maç 😂gelmeyecek olan benmıyım mac mı )
1,5 üst gol Dostum hoş geldinHoş gorduk dost
Ne bekliyoz
Meksika kadinlardan
1.5 ustHoş gorduk dost
Ne bekliyoz
Meksika kadinlardan
Bol şanslar ev atar simdi1,5 üst gol Dostum hoş geldin
Sorma kardo bazen tatlı bela oluyorlar bazense böyle kara bela 😃😃😃Ulan bu karilardan her yerde çekiyoruz arkadaş şuan bekarım ama çok tehlikeliler sürekli başımıza bi bela oluyorlar 🤣😂
Şuan biri başıma bela oldu iki saat önce yazmış dua et elime silah geçmesin seni vurucam bak yemin ediyorum 🤣😂Sorma kardo bazen tatlı bela oluyorlar bazense böyle kara bela 😃😃😃
HahahahŞuan biri başıma bela oldu iki saat önce yazmış dua et elime silah geçmesin seni vurucam bak yemin ediyorum 🤣😂
aman aman bulasma akrılara )Şuan biri başıma bela oldu iki saat önce yazmış dua et elime silah geçmesin seni vurucam bak yemin ediyorum 🤣😂
yok bunlardan bı cacık olmaz anlasıldı )69 pachuca ses verr,dep ses verr 🙏
Kulaklarını cektiysen ard arda bı güzellik yaparlar belki dostum son dakikalar sevdi bugün seni 🙏☘yok bunlardan bı cacık olmaz anlasıldı )
Ne yaptında tehdit ediyor aqYanlış anlaşılmasın sakin kızın hesap ismini karaladım sizden cekindindigimden değil bir sürü değişik var burada. Sakin aklına birsey gelmesin gardasim
Uzak dur benden diyorum durmam diyor 😂Ne yaptında tehdit ediyor aq
Sıkıntı yok Dostum en iyisini yapmışsın karalamakla 🙏dikkat et koru kendini dostum aman diyeyim😃Yanlış anlaşılmasın sakin kızın hesap ismini karaladım sizden cekindindigimden değil bir sürü değişik var burada. Sakin aklına birsey gelmesin gardasim
😂😂Sıkıntı yok Dostum en iyisini yapmışsın karalamakla 🙏dikkat et koru kendini dostum aman diyeyim😃
90 dakika saha da dolaşıp durdular yazık bunlara ya 😄Karılar bela ya bak 0 0 bunlara güven olmaz 😂