- 30,737
- 11,235
- 113
Pachuca kadınlar yerse güzel olacak
Evet zaman nasıl güzel geçti,kavga yok,kirmak, kırılmak yok, güzel insanlar edinebilmek çok önemli dostum bugün 3 güzel insan tanıdım bu sayede 🙏1 k hedefıne ulasamadık ama gece gece guzel vakıt gecırdık sağolun dostlar özeldemde yazdım tesekkure ttımı ıkınızede beklıyorum devamını daha sonrakı gunlerde ) tabıı meksıkadan yatarsak yatmazsak devam yıne )
Ahh Tümbet ahhBucaramanga pezevengi 2 olmuş site maçı acsaydi ondan da almistik
Bastacisin dostum olsun şu muhabbeti hiç birseye değişmem vallahi zaten olurda roll açarsam mutlaka sanada @SaHgEc toptagimada yazicam kesin sizde yazarsaniz yine hem muhabbet edip hemde mac kovalayabiliriz 😊1 k hedefıne ulasamadık ama gece gece guzel vakıt gecırdık sağolun dostlar özeldemde yazdım tesekkure ttımı ıkınızede beklıyorum devamını daha sonrakı gunlerde ) tabıı meksıkadan yatarsak yatmazsak devam yıne )
Vallahi dostlar gerçekten mutlu oldum sessiz sakin ne güzel hem muhabbet ettik hem heyecan yaptıkEvet zaman nasıl güzel geçti,kavga yok,kirmak, kırılmak yok, güzel insanlar edinebilmek çok önemli dostum bugün 3 güzel insan tanıdım bu sayede 🙏
Her türlü toprağım var ol sen 🙏☘🥰Bastacisin dostum olsun şu muhabbeti hiç birseye değişmem vallahi zaten olurda roll açarsam mutlaka sanada @SaHgEc toptagimada yazicam kesin sizde yazarsaniz ne hem muhabbet edip hemde mac kovalayabiliriz 😊
yaxv 3 gunluk dunyada neyın kavgasını edecez değmezkı )Evet zaman nasıl güzel geçti,kavga yok,kirmak, kırılmak yok, güzel insanlar edinebilmek çok önemli dostum bugün 3 güzel insan tanıdım bu sayede 🙏
🙏👏👏👏👏yaxv 3 gunluk dunyada neyın kavgasını edecez değmezkı )
kovalarız tabıı mac zevklı olyuor )Bastacisin dostum olsun şu muhabbeti hiç birseye değişmem vallahi zaten olurda roll açarsam mutlaka sanada @SaHgEc toptagimada yazicam kesin sizde yazarsaniz yine hem muhabbet edip hemde mac kovalayabiliriz 😊
GelmezVallahi dostlar gerçekten mutlu oldum sessiz sakin ne güzel hem muhabbet ettik hem heyecan yaptık
😃😃😃 Çekte gel Dostum ne yapıyorsunuz sahada deemusaadenızle ben bı meksıka ya kadar gıdıp geleyım su ırıspıların kulagını cekeyım )
Hobaaaa GELMEZ DAYIM gelmiş hoşgelmiş 😊Gelmez
gelmeyecek olan benmıyım mac mı )Gelmez
Ulan bu karilardan her yerde çekiyoruz arkadaş şuan bekarım ama çok tehlikeliler sürekli başımıza bi bela oluyorlar 🤣😂😃😃😃 Çekte gel Dostum ne yapıyorsunuz sahada dee
Hoş gorduk dostHobaaaa GELMEZ DAYIM gelmiş hoşgelmiş 😊
Yok yanlış anlama dost bu bir espiriydi arkadaşla aramizdagelmeyecek olan benmıyım mac mı )