Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Krediler Hakkında

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Arkadaşlar icraları ödeyeli 3 sene oldu nerdeyse 4 yıldır hiç bir banka kredi vermiyordu geçen hafta yapı kredi 5 bin ak bank 2 verdi maaş bankam teb vermedi . En para ve garanti ye internet üzerinden başvurdum vermedi verebilen bankaları hangileri bu durumda bilgisi olan varmı yarın kira ödemesimyapmam lazım son günüm

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,734
502
113
Arkadaşlar icraları ödeyeli 3 sene oldu nerdeyse 4 yıldır hiç bir banka kredi vermiyordu geçen hafta yapı kredi 5 bin ak bank 2 verdi maaş bankam teb vermedi . En para ve garanti ye internet üzerinden başvurdum vermedi verebilen bankaları hangileri bu durumda bilgisi olan varmı yarın kira ödemesimyapmam lazım son günüm
Ziraat basvur kredi kartı olarak 50 k ya kadar veritor

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
845
293
63
Puanın yoksa almak zor ayrıca maaş 150 bin felan yaz ek gelir 50 bin felan yaz uygulmadan 🤭

Ramazan511

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
143
43
Bırak vermesin banada vermiyorlar yine bu kumar yüzünden bozmuştum sicili seneler önce. Şuan kredi verseler muhtemelen yine bu kumar yüzünden borç içinde yüzerdim. Yani kumar içinse boşver çekememen daha iyi

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Bırak vermesin banada vermiyorlar yine bu kumar yüzünden bozmuştum sicili seneler önce. Şuan kredi verseler muhtemelen yine bu kumar yüzünden borç içinde yüzerdim. Yani kumar içinse boşver çekememen daha iyi
Kumar için değil ama haklısın bende 4 sene falan alamadım eğer verseler di ki daha önce 20 falan vermişlerdi 2021 parasıyla çok kötü günler geçirmiştm

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,734
502
113
İnternetten başvurdum öylesine 5 bin ön değerlendirme olumlu sonuçlamdo yazdı aranacaksınız yazdı kral sağoş
İnternetten iptal et şubeye gitt 50 k var şubeden veriyorlar şansını dene ben 20 k şık aldım

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
440
83
bu puanın allah belasını versin bi türlü artmadı lanet şey o kadar süredir sigortalıyız full d eödüyoruz ne zaman sorgulasam ödeme dengesi zart zurt iyor ş udevirde kredi kartı limiti dahi arttıramıyoruz allah yardımcımız olsun