- 6,460
- 4,217
- 113
Dm at dayi senin ki kapaliBen bu yüzden her ay 10-12 telefon faturası öderim.fakat fazlasını kazanatak
Dm at dayi senin ki kapaliBen bu yüzden her ay 10-12 telefon faturası öderim.fakat fazlasını kazanatak
Telekom a bağlı playstore den razer kod alıyorum mobil ödeme ile bir başka sitede 2 dk da bankaya nakit ödenir.Ben bu yüzden her ay 10-12 telefon faturası öderim.fakat fazlasını kazanatak
Yanliz telefon gsm telekom ise işlemin ücret ek az iken vodafon ve Turkcell olunca komisyon alıyor.Telekom a bağlı playstore den razer kod alıyorum mobil ödeme ile bir başka sitede 2 dk da bankaya nakit ödenir.
Kanka dm yazar mısın banada birTelekom a bağlı playstore den razer kod alıyorum mobil ödeme ile bir başka sitede 2 dk da bankaya nakit ödenir.
Dm kapali sen yazar misin dm denYanliz telefon gsm telekom ise işlemin ücret ek az iken vodafon ve Turkcell olunca komisyon alıyor.
Hop taktiği öğrenelim hemen dm lütfen dayıcımBana dm den mesaj at yoku gostereim.ister hemen 500-1000 tl. İster yarın 10k
Razer kod alip nakite donuyormus ama detay yok. Razerlari ben bozuyorum mu diyecek dm den acaba.Hop taktiği öğrenelim hemen dm lütfen dayıcım
dm kapalı senin bnm hattım türk telekom faturalı nasıl nakit para alabilirim bilgi verir msiinYanliz telefon gsm telekom ise işlemin ücret ek az iken vodafon ve Turkcell olunca komisyon alıyor.
Dostum bir kişiye dm den gösterdik de her kese ayrı ayrı link ve anlatamam ki çok zaman alirdm kapalı senin bnm hattım türk telekom faturalı nasıl nakit para alabilirim bilgi verir msiin
Mobil ödeme limiti bozuluyor bu dediğin şekilRazer kod alip nakite donuyormus ama detay yok. Razerlari ben bozuyorum mu diyecek dm den acaba.
Bana at ben onlara atarımDostum bir kişiye dm den gösterdik de her kese ayrı ayrı link ve anlatamam ki çok zaman alir
Bozcan mıburdan yazsan insanlar faydalanır hocam benim limitim 2500 tl ve acil lazım
Ben detayli bilmiyorumMobil ödeme limiti bozuluyor bu dediğin şekil
Bak dostum benimle alaka yok ben de aynı razer alıyorum playstoteden ve bir başka sitede de küçük komisyonlar bozup ibana ..Razer kod alip nakite donuyormus ama detay yok. Razerlari ben bozuyorum mu diyecek dm den acaba.
Fatura ödeyemeyince bize küfredersin öğretti diyeBozcan mı
He mevzu buysa ben biliyomBen detayli bilmiyorum
Dogrudur
Herkesle paylassa da bari paylasmiyor
Herkes kendi kararlarının sonucu yaşar senn yaz sana zahmetFatura ödeyemeyince bize küfredersin öğretti diye