- 2,159
- 1,594
- 113
Dün sırf az daha fazla versin diye kombine eklediğim 1.24 oran içine etti 20k gitti bunu da göze alan😂1.10 yetiyor.
Dün sırf az daha fazla versin diye kombine eklediğim 1.24 oran içine etti 20k gitti bunu da göze alan😂1.10 yetiyor.
bilezik başı 6-7 ona da razıyım 46 alırsam 40 a satayım yeter zaten birden 200.000 işlem yapmayacağım her ay belki 1 tane200kda 6,7den daha cok zarar edersin %10 alıyordu kuyumcu
Bilezik niye alıyon dost bozdurmayacan mı tam altın alsana onlar daha zarar ettirirbilezik başı 6-7 ona da razıyım 46 alırsam 40 a satayım yeter zaten birden 200.000 işlem yapmayacağım her ay belki 1 tane
onlara taksit olmuyor dost tek çekim yapıyormuş trendyoldan baktım yoksa 10 gr külçe altın alacaktım direkBilezik niye alıyon dost bozdurmayacan mı tam altın alsana onlar daha zarar ettirir
temmuzda bir düzenleme olmuş dost kuyumcular direk satıp almaya yanaşmıyor artık 2 3 yere sordumKanka direk kuyimcudan al ayni zarar hemen hemen
Ben biryerden alıyorum başka yere satıyorumtemmuzda bir düzenleme olmuş dost kuyumcular direk satıp almaya yanaşmıyor artık 2 3 yere sordum
Kanka istanbuldaysan ben yaptim daha gecen hafta biraz kesinti yapiyorlar sadecetemmuzda bir düzenleme olmuş dost kuyumcular direk satıp almaya yanaşmıyor artık 2 3 yere sordum
3 ay asgari yatırınca kapanmaması lazım üst üste 3 ay asgariden az ödersen kart kapanıyor yoksa istersen 1 yıl asgari öde sadece faiz ödersin sen asgariden de az ödemişsindir dostZarar ediceksin o kesin ama mantıklı olan şeyi yap tabiki tek yere borç ödemek daha mantıklı asgeri ödeyerek kapanma ihtimali düşük çünkü asgeri 3 ay ödeme yapınca kart kapatiyor ödediqinde boşa gitmiş oluyor başıma geldi ordan biliyorum
Doğrudur kardeş inşallah işin halledersin3 ay asgari yatırınca kapanmaması lazım üst üste 3 ay asgariden az ödersen kart kapanıyor yoksa istersen 1 yıl asgari öde sadece faiz ödersin sen asgariden de az ödemişsindir dost
Bir takvim yılı içerisinde borcunuzun asgari ödeme tutarını üç kez ödemediğiniz takdirde kartınız nakit kullanıma kapatılır. Üst üste üç kez borcunuzu ödemediğiniz zaman kartınız kullanım dışı bırakılır.
böyle yazıyor