Nakite donusturemezsinAğalar garanti kartımda 750 tl bonus var ben bunu nakite dönüştürmek istiyorum ve yatta bi siteye yatırım yapabilirmiyim bile varmı yardımcı olabilirim mi?
Para dene dostNormal kredi kartını nasıl nakite çekeriz
Hiç uğraşma bonus bonustur nakite paraya çevrilmiyor zaman kaybı yapma kendineAğalar garanti kartımda 750 tl bonus var ben bunu nakite dönüştürmek istiyorum ve yatta bi siteye yatırım yapabilirmiyim bile varmı yardımcı olabilirim mi?
Puanın yöntemi yok dostumİllaki vardır bir yöntemi ama ben bilmiyorum herşeyin bir yolunu buluyorlar kumar için
Bişey satın alınıyordur çevriliyordur belki emin değilim ama mutlaka bilmediğimiz bir yöntemi vardırPuanın yöntemi yok dostum
Yok be dostum harcama yaparsın sadeceBişey satın alınıyordur çevriliyordur belki emin değilim ama mutlaka bilmediğimiz bir yöntemi vardır
Anladım doğrudurYok be dostum harcama yaparsın sadece
paycele çekNormal kredi kartını nasıl nakite çekeriz
Mantıklıpaycele çek
Yazdım wpNormal kredi kartını nasıl nakite çekeriz
Dostum alışveriş yapıp iade edersen olabilir belki. Denemedim daha önce ama bonus olarak iade edemezler herhalde geriAğalar garanti kartımda 750 tl bonus var ben bunu nakite dönüştürmek istiyorum ve yatta bi siteye yatırım yapabilirmiyim bile varmı yardımcı olabilirim mi?
Aynen en mantıklısı bu ama kim uğraşacak onunlaEn temizi tanıdık bı esnaftan KDV düşüp nakite çevirebilir.
Adam uğraşmaya niyetli gibi geldi😂Aynen en mantıklısı bu ama kim uğraşacak onunla