http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Yapılandırma

Furkefe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,292
534
113
Merhaba arkadaslar 180 bin borc vardı kredi kartını yapilandirdim borc 250 bin oldu aylık taksit tutarı 21 bin ilk taksitini ödeyemedim bidahaki ayda sadece 1 taksiti kadar ödeme yapabilirim yani 1 ay geriden geleceğim bu durumda nasıl bir sonuçla karsilasirim

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
211
43
Alah yardım etsin het geçen gün biti batıyor yazık üzülüyorum

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
211
43
Ekmek parası bulamayanlar var şu hale bak

Furkefe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,292
534
113
Alah yardım etsin het geçen gün biti batıyor yazık üzülüyorum
Hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum 24 yaşındayım hem ailemi hem kendimi tükettim gözaltılarım çukurlasti saçlarım döküldü mahvoldum tarif edilmez bisey bu

burak1345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,322
305
83
Hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum 24 yaşındayım hem ailemi hem kendimi tükettim gözaltılarım çukurlasti saçlarım döküldü mahvoldum tarif edilmez bisey bu
Allah yardımcın olsun bende malesef şuan aynı durumdayım 2 ev gitti hala 400 bin borç var

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,111
1,293
113
Dostum hapse kadar yolu var yapılandırmadan sonra ödemen gerekir düzgün

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,097
290
83
Merhaba arkadaslar 180 bin borc vardı kredi kartını yapilandirdim borc 250 bin oldu aylık taksit tutarı 21 bin ilk taksitini ödeyemedim bidahaki ayda sadece 1 taksiti kadar ödeme yapabilirim yani 1 ay geriden geleceğim bu durumda nasıl bir sonuçla karsilasirim
Herhangi bir sorun olmaz, bende bi ay ödemiyorum 2. Ay maaştan 2 taksit birden kesiyor

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
ikinci taksitin (hesap kesimi) ilkinin üstüne binmeden evvelki ödeyebilirsen zaman kazanırsın. Yapılandırma yapınca normaldeki gibi asgari vs kalmıyor. Tam istiyolar. Bende de aynı dert var. Erken yapılandırdım boşu boşuna...

Furkefe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,292
534
113
2 taksite yetmiyor maaş