http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi kartı Toplam Limit Kullanılabilir Limit Orantısızlığı

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
421
63
Beyler ben şimdi zamanında taksitli nakit avans felan çekmiştim şimdi kumardan 3 5 bişiler gelince ödeyeyim dedim. Kredi kartı toplam limit 7500 yazıyodu ama kullanılabilir limit 6400 tlydi. Bende 7500e tamamlarsam nakit avanslar felan biter diye 1100tl ödedim. Şuan toplam limit 7500 kullanılabilir limit 7600tl oldu saçma sapan bişi oldu üstüne nakit avansların 3 taksiti halen duruyor bu benim ödediğim para neyi kapadı ben çözemedim bide borç öde kısmından ödemiştim bilen varsa bi aydınlatabilir mi hiç anlamam bu işlerden

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,161
6,127
113
Dostum sıkıntı yapma pazartesi sabah 9 da düzelir akbankta da bende olmuştu sıkıntı yapma

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,632
1,352
113
Beyler ben şimdi zamanında taksitli nakit avans felan çekmiştim şimdi kumardan 3 5 bişiler gelince ödeyeyim dedim. Kredi kartı toplam limit 7500 yazıyodu ama kullanılabilir limit 6400 tlydi. Bende 7500e tamamlarsam nakit avanslar felan biter diye 1100tl ödedim. Şuan toplam limit 7500 kullanılabilir limit 7600tl oldu saçma sapan bişi oldu üstüne nakit avansların 3 taksiti halen duruyor bu benim ödediğim para neyi kapadı ben çözemedim bide borç öde kısmından ödemiştim bilen varsa bi aydınlatabilir mi hiç anlamam bu işlerden
Kral elleme paraya sistem kendisi düzeltiyo gün sonu cart curt karışık o iş 1güne düzelir

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,161
6,127
113
Valla anlamadığım için bi sorayım dedim boşa borç ödedik
Dostum aynısı akbankta oldu nakit avansı ödedim sonra çekeyim dedim halen limit 60 TL görünüyordu sabah 9 da baktığımda limitler eski haline dönmüştü Büyük ihtimalle sende de öyle olur

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
421
63
taksit tarihi gelmeden ödeme nasıl yapıyorsun kral ondan dolayı olmuştur
ya bilmiyorumki kredi kartı yerinde borç öde yazısı vardı tıkladım 1100 yazdım hata felanda vermediler onayladım bende para kumara gitmeden ödeyeyim diye

serapshepherd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
628
93
ya bilmiyorumki kredi kartı yerinde borç öde yazısı vardı tıkladım 1100 yazdım hata felanda vermediler onayladım bende para kumara gitmeden ödeyeyim diye
kanka ödemesi gelmediği için yatırdığın para tahminimce artı bakiyeye düşmüş, kredi kartına para yükleyebiliyorsun çünkü ama yine de sabah bakarsın tekrar

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
421
63
kanka ödemesi gelmediği için yatırdığın para tahminimce artı bakiyeye düşmüş, kredi kartına para yükleyebiliyorsun çünkü ama yine de sabah bakarsın tekrar
haa anladım ben onu tamamlayınca nakit avans taksitleri de biter diye düşündüm. Ben kredi kartını hiç kullanmadım nakit avans dışında bu yatırdığım para umarım boşa gitmez ya

serapshepherd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
628
93
haa anladım ben onu tamamlayınca nakit avans taksitleri de biter diye düşündüm. Ben kredi kartını hiç kullanmadım nakit avans dışında bu yatırdığım para umarım boşa gitmez ya
kanka iptal edebiliyorsun galiba ziraatte o şekilde artı para iade diye bir seçenek var kartın içindekini hesaba atıyo geri senin yatırdığın parayı

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,790
752
113
sorun nedir pek anlamadım ama fazla limit gene senin limitindir alışverişlerinde kullanabilirsin. istersen 10 bin tl yatır kredi kartı alır limite bakmaz