http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Nasıl Alabilirim

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,114
411
83
Ben 600 binliralik avukatlik olmus icralı borçlarımı ödedim dosyaları kapattım 1 sene geçmeden 4 bankadan bahsettiğim şekilde kredi kartı aldim,bunlardan biride icralık oldugum bankalardan biriydi,o yüzden kesinlikle olmaz demeden once yaşanmışlıkları değerlendirebilirsiniz,iyi forumlar dilerim.
Teşekkürler dost

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,491
8,544
113
şunu merak ediyorum limit arttırım talebinde bulunmak veya kredi kartı başvurusunda bulunmak puanı olumsuz şekilde etkiler mi çünkü başvurularda görünüyor e-devlet ve findekste puanım 7 aydır düzenli kullanmama rağmen hep 1200 de artmıyor hepsini kullanıyorum ödüyorum ekstre geldiği zaman ama yine aynı

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,989
6,398
113
Selam dostlar herkese
Daha önceden banka borcundan dolayı gelecek varlık şirketine devredilen borcumu 2 hafta önce kapattım , şuan hiçbir bankaya borcum falan yok .
Sigortalı çalışıyorum ama maaş elden ödeniyor
Bankalardan nasıl kredi kartı alabilirim , fikri ve bilgisi olan varsa yorum yaparsa memnun olurum . Herkese teşekkürler
sana şoyle anlatiyim ayni durumu yaşadigim icin.

icralarimin hepsini odedim hic bir kuruma veya kişiye borcum yoktu. 3 4 yil gecti ssk girisim aylardir var. ilk defa 15 gun once yapi kredi aradi 40 bin limitli kart 10 bin avans hesap tanimladi. sonra a101 10 k limitli kart verdi fibabank 8000 limitli avans hesap tanimladi. paycel 25 k alisveris kredisi limiti tanimladi borclarin bittigi gun sicil sifirlanmiyor 3 5 sene sonra ancak duzeliyor

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,053
2,269
113
Selam dostlar herkese
Daha önceden banka borcundan dolayı gelecek varlık şirketine devredilen borcumu 2 hafta önce kapattım , şuan hiçbir bankaya borcum falan yok .
Sigortalı çalışıyorum ama maaş elden ödeniyor
Bankalardan nasıl kredi kartı alabilirim , fikri ve bilgisi olan varsa yorum yaparsa memnun olurum . Herkese teşekkürler
Varlık fonuna ne kadar ödedin borcundan daha az mı

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,197
1,147
113
Fibabanka başvur bunlar genelde veriyor

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,114
411
83
Varlık fonuna ne kadar ödedin borcundan daha az mı
2017 de kredi +kredi kartı +ek hesap:toplam 33 bindi ,2025 de 113 bin oldu icrada
Varlık 70 teklif etti , 55 e okeyse hemen kapattırım dedim , 59 a kapattılar

2017 de maaşım 2500 dü 12 aylık maaşımla anca ödeyebilirdim bide üstüne faiz taksit falan
Şimdiki enflasyon farkıyla 2 aylık maaşımla kapattım

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,986
2,673
113
bankaya teminat verirsen onlarda sana teminatlı kredi kartı verir