http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Hk.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,125
992
113
Arkadaşlar ben kamu da çalışıyorum maaşımda fena değil toplam borcum 60k ama bir türlü kredi ve ya kredi kartı çıkmıyor önceden çok başvuru yapmıştım diye çıkmıyor deniliyordu bir ara 40 gün ödemede yapmadım kartlara üzerinden 3 ay geçti 25 gündür başvuru da yapmıyorum şuan ayı çıkarmak için biraz limite başvurdum yine çıkmadı puanım 2 ay önce 930du şimdi sadece 980 bir türlü yükselmedi bir türlü çıkmıyor
Dost senin nasıl bu kadar düşük. Ben çalışmadığım halde gecikmelerim olmasina rağmen 1219 şu an. Tabi uzun zamandır (2 3 yıldır)kredi kartı ve kredi hiç çıkmıyor sadece hadiden kredi kartı aldım düzenli ödüyorum hiçbir yere borcum yok orası da ayrı. Hadi ve getir gibi yerleri deneyebilirsin.hadide veresiye var kredi olarak teknolojik ürünler veya market için geçerli getirde de muhtemelen yemek alışveriş için kredi vardır.

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
654
243
43
Dost senin nasıl bu kadar düşük. Ben çalışmadığım halde gecikmelerim olmasina rağmen 1219 şu an. Tabi uzun zamandır (2 3 yıldır)kredi kartı ve kredi hiç çıkmıyor sadece hadiden kredi kartı aldım düzenli ödüyorum hiçbir yere borcum yok orası da ayrı. Hadi ve getir gibi yerleri deneyebilirsin.hadide veresiye var kredi olarak teknolojik ürünler veya market için geçerli getirde de muhtemelen yemek alışveriş için kredi vardır.
Sağol dost deniyim

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,493
8,547
113
bende de 1200 civarı puan var hadin13.5 oldu 9 aydır düzenli kullanıyorum ama başka bankadan hiçbir şekilde çıkmıyor açıkta icra borç vs yok

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,828
12,316
113
Beyler gecen seneden yapilandirdigim kredi kartim var dun tup borcunu odedim .
Simdi bu kartin akibeti ne olacak bilen var mi

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,129
6,380
113
Arkadaşlar ben kamu da çalışıyorum maaşımda fena değil toplam borcum 60k ama bir türlü kredi ve ya kredi kartı çıkmıyor önceden çok başvuru yapmıştım diye çıkmıyor deniliyordu bir ara 40 gün ödemede yapmadım kartlara üzerinden 3 ay geçti 25 gündür başvuru da yapmıyorum şuan ayı çıkarmak için biraz limite başvurdum yine çıkmadı puanım 2 ay önce 930du şimdi sadece 980 bir türlü yükselmedi bir türlü çıkmıyor
Düzenli öderken çıkar knk gününde ode , erken ode ama geç ödeme kkknk

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,129
6,380
113
Beyler gecen seneden yapilandirdigim kredi kartim var dun tup borcunu odedim .
Simdi bu kartin akibeti ne olacak bilen var mi
Banka durumuna bakıp büyük ihtimalle o limiti 4 1 ine düşürüp geri açacak bende oldu knk 2 hafta filan sürüyor açılması knk

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,129
6,380
113