- 1,823
- 842
- 113
Beyler hiç bi yere yatırılmıyor kredi kartıyla siz yatırabılıyormusnuz
Bazen sağa bazen sola yatırdığımız oluyor tabiBeyler hiç bi yere yatırılmıyor kredi kartıyla siz yatırabılıyormusnuz
Ben gönderdim yanlışlıkla yaBenim konum başka ama birşey sormak istiyorum bana bir mail geldi hesabınıza bu miktar yatırıldı diye gerçekten mail ile giriş yaptığımda o miktar var nedir bu ben hiç birşey anlayamadım yardımcı olabilirmisinizEkli dosyayı görüntüle 800916Ekli dosyayı görüntüle 800917
Gerçekten bu wallet hesabı nedir onu bilmiyorum dalga geçmeden biliyorsan bilgi verir misinBen gönderdim yanlışlıkla ya
dolandırıcı girme sorman bile yanlış sence 400dolsrı babasının hayrına vericek insanlar varmı yokGerçekten bu wallet hesabı nedir onu bilmiyorum dalga geçmeden biliyorsan bilgi verir misin
Teşekkür ederimdolandırıcı girme sorman bile yanlış sence 400dolsrı babasının hayrına vericek insanlar varmı yok
rica ederim ama dikkat et böyle her linkte tıklama android kullanıyosan özellikle daha sıkıntıTeşekkür ederim
bi paparamız vardı onuda aldılar paycell kullan yada uption ama çok komisyon alıyo 20k ya 2k alıyo misalBeyler hiç bi yere yatırılmıyor kredi kartıyla siz yatırabılıyormusnuz
Tamamdırrica ederim ama dikkat et böyle her linkte tıklama android kullanıyosan özellikle daha sıkıntı
mypayze yatırıyorsun sonra hesabına havale ile cekiyorsun komisyon alıyor amaBeyler hiç bi yere yatırılmıyor kredi kartıyla siz yatırabılıyormusnuz
Dolandırıcı..Benim konum başka ama birşey sormak istiyorum bana bir mail geldi hesabınıza bu miktar yatırıldı diye gerçekten mail ile giriş yaptığımda o miktar var nedir bu ben hiç birşey anlayamadım yardımcı olabilirmisinizEkli dosyayı görüntüle 800916Ekli dosyayı görüntüle 800917