Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Hk.

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
bide unuttum yazmayı betson grubundakı tum sıtelerde var kredı kartı

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
89
28
Düşme Ahmedim düşme..

qwwolf44

Sonunda kasa kazanır hep
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
302
107
43
Reis en sağlıklı ve güvenilir olanı jojo bet veya padişah

hawkinqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
587
113
Kredi kart genelde 1500 Max yaptırıyorlar ama

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,074
971
113
Sonuç yine hüsran 170k oldu borç iş güç de yok ulan 1 ay ise girdim bir limit verdiler hayatım mahvoldu be kardeş yarın da ödeme günüm 2 3 güne de mahkeme muhabbeti var ama Sabri kardeş senin dediğin oldu vallahi yine hüsran yine hüsran aslında tam toplamıştım kasayı falan sonra slotta güzel gidiyordum sonra sürpriz spora girdim falan filan yine sıfırlandım yani

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
750
93
Sonuç yine hüsran 170k oldu borç iş güç de yok ulan 1 ay ise girdim bir limit verdiler hayatım mahvoldu be kardeş yarın da ödeme günüm 2 3 güne de mahkeme muhabbeti var ama Sabri kardeş senin dediğin oldu vallahi yine hüsran yine hüsran aslında tam toplamıştım kasayı falan sonra slotta güzel gidiyordum sonra sürpriz spora girdim falan filan yine sıfırlandım yani
Bunu birebir yaşadığım için söyledim zaten.
Yani bu illet de açığımızı kapatmaya çalışıyoruz düşüncesi oluyor ama emin ol ki daha fazla açılıyor.
Geçmiş olsun tekrar umarım en yakın zamanda toparlarsın.

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
99
43
rahatça iletişim kurabileceğin bir site seç bence

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Beyler acil kredi kartı ile yükleme yapabileceğim bir site var mı yardımcı olana güzellik de yaparım 30 40k yuklicemborc batağına battık güncel borç 130k site ismi aciliyetli
Bir site var şu an aktif olduğum ama ek tedbirler istediler benden.Hesap ekstresi ,kartla selfie falan.

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,991
6,463
113
Bir site var şu an aktif olduğum ama ek tedbirler istediler benden.Hesap ekstresi ,kartla selfie falan.
Kanka bendende ekstre istediler yatırım yaptığım tutara dahi ama ekstre kesilmesine daha 25 gunden fazla var napabiliriz