- 9,935
- 8,844
- 113
ne demek bol şanslar bir cevap hakkın daha var 😁😁🙂 teşekkürler
ne demek bol şanslar bir cevap hakkın daha var 😁😁🙂 teşekkürler
Bol şanslarne demek bol şanslar bir cevap hakkın daha var 😁😁
Garanti bankasından aldım 3 yıl önce filan@Cubiter dost cevap vermedin geri alabildinmi bendede var boşa kürek çekmeye kim aldıysan bende sansimi deniycem
8 yıl önce iş bankasıyla aldım@Cubiter dost cevap vermedin geri alabildinmi bendede var boşa kürek çekmeye kim aldıysan bende sansimi deniycem
Bendede iş bankasida dost şimdi mail göndermişler ispat istiyorlar sendeki 3 d securu varmiydi8 yıl önce iş bankasıyla aldım
3 d securu varmiydi dost birde harcama itirazını yaptın yani yol gosterseniz yardımcı olsanız şimdi banka delil istoyorGaranti bankasından aldım 3 yıl önce filan
Evet harcama itirazı yaptım 23 binntl iade aldım 3 ay sonunda filan3 d securu varmiydi dost birde harcama itirazını yaptın yani yol gosterseniz yardımcı olsanız şimdi banka delil istoyor
dene işte ama çok zor eskiden alınıyordu uyandılarEkli dosyayı görüntüle 901421bunu yazmışlar dostlar banka
Tam olarak nerede o dediğin yer bro denizbankta bulamadımdenizbank cep uygulamasına gir orada harcama itirazı bölümü var kredi kartına özel oradan yap ve kartı kapattır hiç denizbank müşteri hizmetlerini arama direkman denizbank cep uygulamasından yap sikayetin ana merkeze gider çözüm çabuk olur yoksa müşteri hizmetlerine kalırsan o kart hiç kapanmaz hatalıda sen çıkarsın