http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Hakkında

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
327
202
43
Dostlar ziraatte 50 bin limitli kredi kartı var ama kart gelmedi henüz basımda bunu kullanabilir miyim kullanabiliyorsam nasıl kullanırım bilen kardeşlerim yardımcı olabilir mi

Onur214438

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
779
680
93
Özellikle de kumar oynama o parayla

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,493
8,547
113
tam konusu açılmış bende başvurdum ön onay olumlu sonuçlandı diyor aranacaksınız falan yazmış ama başvuru hâlâ değerlendirmede diyor şimdi bu çıkar mı olumsuz mu sonuçlanır

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
327
202
43
tam konusu açılmış bende başvurdum ön onay olumlu sonuçlandı diyor aranacaksınız falan yazmış ama başvuru hâlâ değerlendirmede diyor şimdi bu çıkar mı olumsuz mu sonuçlanır
Bendeki onaylı kart basımda ama kullanabilir miuim bilmiyorum

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
327
202
43

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
401
83
Sanal kart oluşturduysan kullanabilirsin

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
915
113
1615 puana 0 faizli kredi veren çıkar mı dost yeni konu açmayayım bende buradan sorayım teb 75 k yapmış

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
401
83
1615 puana 0 faizli kredi veren çıkar mı dost yeni konu açmayayım bende buradan sorayım teb 75 k yapmış
Çıkar bence rahat dost yeni müşteri kampanyaları baya iyi bazı bankalarda araştır bi

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,703
7,409
113
Sanal kart ile patlatirsan basvurdugun kredi karti, bomboş bir atm karti olarak gelir.