- 327
- 202
- 43
Dostlar ziraatte 50 bin limitli kredi kartı var ama kart gelmedi henüz basımda bunu kullanabilir miyim kullanabiliyorsam nasıl kullanırım bilen kardeşlerim yardımcı olabilir mi
Sanal karttan olabilir tam emin değilimDostlar ziraatte 50 bin limitli kredi kartı var ama kart gelmedi henüz basımda bunu kullanabilir miyim kullanabiliyorsam nasıl kullanırım bilen kardeşlerim yardımcı olabilir mi
Puan gelir borç durumuna bağlı kuzentam konusu açılmış bende başvurdum ön onay olumlu sonuçlandı diyor aranacaksınız falan yazmış ama başvuru hâlâ değerlendirmede diyor şimdi bu çıkar mı olumsuz mu sonuçlanır
Bendeki onaylı kart basımda ama kullanabilir miuim bilmiyorumtam konusu açılmış bende başvurdum ön onay olumlu sonuçlandı diyor aranacaksınız falan yazmış ama başvuru hâlâ değerlendirmede diyor şimdi bu çıkar mı olumsuz mu sonuçlanır
orası tam bir karmaşa aktif kredi kartım var harici borç harç yok 1200 puan var sigorta klâsik ama öncesinde hep direk olumsuz sonuçlandı şimdi ön onay olumlu yazıyorPuan gelir borç durumuna bağlı kuzen
Hangi bankaorası tam bir karmaşa aktif kredi kartım var harici borç harç yok 1200 puan var sigorta klâsik ama öncesinde hep direk olumsuz sonuçlandı şimdi ön onay olumlu yazıyor
uygulamada kredi kartı seçeceği aktif görünüyorsa sanal kredi kartı oluşturup uptiona yükleyip %4 kesintiyle nakite çevirebilirsinBendeki onaylı kart basımda ama kullanabilir miuim bilmiyorum
ziraat bankasıHangi banka
ziraat bankası
Kuzen limit aktif 50 bin ama kartı aktifleştiremiyorum gelmedigi için kart şifresi istiyor sanal kart oluşturdum da nfcsiz uygulama lazım denemem içinuygulamada kredi kartı seçeceği aktif görünüyorsa sanal kredi kartı oluşturup uptiona yükleyip %4 kesintiyle nakite çevirebilirsin
Nakite nasıl çevircem kuzenSanal kart oluşturduysan kullanabilirsin
Çıkar bence rahat dost yeni müşteri kampanyaları baya iyi bazı bankalarda araştır bi1615 puana 0 faizli kredi veren çıkar mı dost yeni konu açmayayım bende buradan sorayım teb 75 k yapmış
Papara uption vs uygulamalarla kredi kartı ile bakiye yükleyip siteye atabilirsin atacaksanNakite nasıl çevircem kuzen
çoğu reklamda alt yazıda 1800 ve üstü puan istiyor vereceklerini sanmam ama deneyecem saolÇıkar bence rahat dost yeni müşteri kampanyaları baya iyi bazı bankalarda araştır bi
Mobil bankacılıkta kurye getirmeden teslim aldım şeyi var onu onaylayinca kullanabilirsin kartın geliyor sonra PTT ileHangi banka