http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Çıkarma

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
sistemi bilen babayiğit yok mu
Ben biliyorum arkadaşım 1 milyon patlattı banka müdürü var işin içinde o şekil anlaşıyorlar mesela 1m çıkarsalar sana 800 verirler kendilerine 200 alıyorlar ama bi daha ödemeyeceksen mantıklı birşey ama yok ben öderim falan dersen gereksiz 200 300k aradakilerr verirsen ve geri ödeme yaparsan baya zararlı ha kara listeye alınmayı göze alınıyorsan mantıklı arkadaşın altında şuan 2011 model siyah passat var o parayla aldı ayrıyetten benim -100.000TL borcum var patlatırsan banada destek çıkarsan memnun olurum teşekkürler.

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
34
28
Ben biliyorum arkadaşım 1 milyon patlattı banka müdürü var işin içinde o şekil anlaşıyorlar mesela 1m çıkarsalar sana 800 verirler kendilerine 200 alıyorlar ama bi daha ödemeyeceksen mantıklı birşey ama yok ben öderim falan dersen gereksiz 200 300k aradakilerr verirsen ve geri ödeme yaparsan baya zararlı ha kara listeye alınmayı göze alınıyorsan mantıklı arkadaşın altında şuan 2011 model siyah passat var o parayla aldı ayrıyetten benim -100.000TL borcum var patlatırsan banada destek çıkarsan memnun olurum teşekkürler.
kanka motor alacağım ondan dolayı lazım geri ödeyeceğim sicili kirletmemem lazım

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
738
113
Beyler selam direk konuya gireyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum sigorta girişim ve üstüme herhangi birşey yok haliyle kredi kartı limitlerimde max 10k

2 gün önce görüştüğüm bir dostum belli bir komisyon karşılığında 100-300k aralığında kredi kartı çıkarabileceğini söyledi böyl birşey mümkün mi mümkünse bilgi verebilecek var mı? (kart limiti çıktıktan sonra komisyonu alıyor)
Babanın oğluna bile inanma böyle şeylerde

karabela49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
185
43
Ölü adamın üzerinden gösteriyorlar hiç bulaşma yada huzur ebinde yaşıyan birinin vekaletini filan ayarlıyor tanıdık bankacıları sakın bulaşma sonra adına farklı borxlarda cikar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,738
735
113
Beyler selam direk konuya gireyim 20 yaşındayım üniversite okuyorum sigorta girişim ve üstüme herhangi birşey yok haliyle kredi kartı limitlerimde max 10k

2 gün önce görüştüğüm bir dostum belli bir komisyon karşılığında 100-300k aralığında kredi kartı çıkarabileceğini söyledi böyl birşey mümkün mi mümkünse bilgi verebilecek var mı? (kart limiti çıktıktan sonra komisyonu alıyor)
% ile çalışan finanscılar var karşılığında faturasını kesip vergisini bile ödüyor öyle biri olmalı, dikkat et ayakçıya çarpılma. Yaşın çok genç uğraşma bu limitler ile okulunu bitir hayata atıl kendisi gelir zaten. Altından kalkamazsan bu borcun okulunu bile etkiler

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
34
28
Ölü adamın üzerinden gösteriyorlar hiç bulaşma yada huzur ebinde yaşıyan birinin vekaletini filan ayarlıyor tanıdık bankacıları sakın bulaşma sonra adına farklı borxlarda cikar
işte bunlardan korkuyorum kanka sicili lekelemesinden

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
34
28
% ile çalışan finanscılar var karşılığında faturasını kesip vergisini bile ödüyor öyle biri olmalı, dikkat et ayakçıya çarpılma. Yaşın çok genç uğraşma bu limitler ile okulunu bitir hayata atıl kendisi gelir zaten. Altından kalkamazsan bu borcun okulunu bile etkiler
fatura kestiklerinden emin değilim kanka ya

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,481
856
113
Yok hiç bir şey olmuyor komisyon alanlar bankada çalışan personele de komisyon veriyor ticaret e dönmüş olay ama başı belaya girenin görmedim

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,276
8,334
113
kamu bankasında operasyon müdürü bir tanıdığım var zamanında bende sormuştum böyle böyle diye değil müdür genel müdürlük dahi kimseye kart,kredi çıkartamaz demişti kesin bir şekilde ifade etti bunu o komisyoncular sana çıktıktan sonra komisyonu alırız vaadiyle gelip güveni kazanıp işlem aşamasında ha ikinin ha üçbin evrak,dosya ücreti diye tırtıklayıp daha fazla almayacağını anladığı anda engeli basıyorlar bilginiz olsun.

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Madem hukuk okuyorsun , al sana ilk görev. Sana bahsedilen konunun kamuya zararı var mı ? Devlete zararı var mı ? Hukuki bir işlem mi değil mi ? Neticeye vardığında ilgili yerlere başvurunu yap.

Ayrıca tüm bankalardan teminatlı kredi kartı alınabilir diye biliyorum. Bu yöntem genellikle kredi puanı düzeltmek için yapılıyor. Örneğin 60 k teminat verip , 40 50 k civarı kredi kartı alıyorsun.
Düzenli ödemeler ile kredi puanı istenilen seviyeye getirilebilir.

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
34
28
kamu bankasında operasyon müdürü bir tanıdığım var zamanında bende sormuştum böyle böyle diye değil müdür genel müdürlük dahi kimseye kart,kredi çıkartamaz demişti kesin bir şekilde ifade etti bunu o komisyoncular sana çıktıktan sonra komisyonu alırız vaadiyle gelip güveni kazanıp işlem aşamasında ha ikinin ha üçbin evrak,dosya ücreti diye tırtıklayıp daha fazla almayacağını anladığı anda engeli basıyorlar bilginiz olsun.
kanka ücreti en sonda alıyorlar çıkmazsada herhangi bir ücret talep etmiyorlarmış

Ksenon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
120
34
28
Madem hukuk okuyorsun , al sana ilk görev. Sana bahsedilen konunun kamuya zararı var mı ? Devlete zararı var mı ? Hukuki bir işlem mi değil mi ? Neticeye vardığında ilgili yerlere başvurunu yap.

Ayrıca tüm bankalardan teminatlı kredi kartı alınabilir diye biliyorum. Bu yöntem genellikle kredi puanı düzeltmek için yapılıyor. Örneğin 60 k teminat verip , 40 50 k civarı kredi kartı alıyorsun.
Düzenli ödemeler ile kredi puanı istenilen seviyeye getirilebilir.
kanka kartı kapattığım zaman teminat iade ediliyor değil mi

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Özel bankalarda şube müdürlerinin fonksiyonu yüksek diye biliyorum. Kamu bankalarında elbet bazı açıklar vardır. Bunu bilen bilir.

Seymen7799

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
13
3
işte bunlardan korkuyorum kanka sicili lekelemesinden
Kardeşim okuyorsun çalışmıyorsun 300k lık karttan bahsediyorsun aylık ödemesi minimum 40 k olur o kartın bence hiç gerek yok yaza 5 ay var zaten 5 ayda 200k kenara atsan istediğin motoru alırsın inanma böyle adamlara