http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Borcu

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,956
7,070
113
Arkadaşlar kredi kartına ne kadar süre borcu odemezsem avukata verirler bilgisi olan varmı

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,345
23,550
113
3ay sa çok iyi beni aradılar bu ay odemezsen icraya başvuracaz dediler halbuki daha 2. Ay bile olması
90 gün ödeme yapmamanız hâlinde ilk önce banka size 7 günlük ek süre tanır. Bu 7 gün içerisinde ödeme yaparsanız yasal takip süreci başlamaz ve verilen ek sürede borcunuz için yapılandırma talep edebilirsiniz. Eğer bu ek süre zarfında da ödeme yapmazsanız hakkınızda yasal takip başlatılır.

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,956
7,070
113
90 gün ödeme yapmamanız hâlinde ilk önce banka size 7 günlük ek süre tanır. Bu 7 gün içerisinde ödeme yaparsanız yasal takip süreci başlamaz ve verilen ek sürede borcunuz için yapılandırma talep edebilirsiniz. Eğer bu ek süre zarfında da ödeme yapmazsanız hakkınızda yasal takip başlatılır.
Eyvallah kredi içinde aynısı geçerli dimi kral

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,658
4,504
113
kardeş az önce moneypay konusu açıldı orda sende bilgi aldın aynı konular neden tekrar farklı bir konu açma gereği diydun

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,956
7,070
113
Bildim kadarıyla öyle seninkisi hangi banka ?
Söyle yapikredi kredi karti naysta kredi çekmiştim yani ikisinide diğer maaş gününe kadar idare etmek gerek maaşı şubatın 24 alacağım naysin ili taksiti kredi karti 2. Taksiti

amm01963

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
57
28
3ay sa çok iyi beni aradılar bu ay odemezsen icraya başvuracaz dediler halbuki daha 2. Ay bile olması
Hepsinin kanuni bir zaman süresi var. 90 gün dolana kadar sürekli arayıp icra muhabbeti yaparlar. Halbuki öyle bir şey yok , ama imkan varsa ara ara bile olsa borcuna yatır para düşsün hep sürekli. Avukat ve sonrasında netleşirse ayrı bir süreç başlıyor.