http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Kartı Borcu Hakkında

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
Arkadaşlar 18.500 TL kredi kartı borcunu ödeyemiyorum doğal olarak :D

60 ay taksitlendirme yapıyor Akbank ama borç 32 binlere çıkıyor. Ayda 547tl 60 ay vadeli..

Kısaca 13500 tl faiz geliyor...

Sorum şu ben bunu hiç ödemesem aylarca icralık olsa vs maaşa haciz gelse daha da mı faizli olur bu süreç bilen var mı?

Hangisi daha ucuza gelir? Bilgisi olan var mı bu konularda

Bigboss_1_

🕃 Easy does it 🕄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
1,141
113
Haciz gelince o borc odeyene kadar 50. 000 olur gelen faizler ile. Ayrica banka sisteminde de 5 sene kara listeye dusersin.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
Teşekkürler bilgi için. En iyisi yapıyım yapılandırma başka çare yok.

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
60 ay öde öde bitmez allah yardımcın olsun inşallah kredi kartı pişmanlıktır aslında ama mecbur neredeyse herkes kullanıyor

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,465
12,168
113
S.a beyler kredi kartimin kullanabilir limiti 700 tly düşmüş bunun sebebi nedir durduk yere neden duser

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
2,570
113
S.a beyler kredi kartimin kullanabilir limiti 700 tly düşmüş bunun sebebi nedir durduk yere neden duser
Düzenli odemiyorsundur o yüzden dostum kredi puanın düşmüş ya da kredi çektiysen yüksek meblağ gelir gider dengesindendr olabilir

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,465
12,168
113
Düzenli odemiyorsundur o yüzden dostum kredi puanın düşmüş ya da kredi çektiysen yüksek meblağ gelir gider dengesindendr olabilir
Maaşım 4 k Ken 7 k limit vardı şimdi 19 k maaş alıyorum yine 7 k ama bu seferde limit yine 7 k ama kullanılabilir limit 700 yazıyor kredide çekmedim

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
Maaşım 4 k Ken 7 k limit vardı şimdi 19 k maaş alıyorum yine 7 k ama bu seferde limit yine 7 k ama kullanılabilir limit 700 yazıyor kredide çekmedim
limit ve kullanılabilir limit farkı sadece harcama ile olabilir , geçmişe bakın provizyonda işlem olabilir
bu ara bankalar birşeyler deniyorlar , nakit çekim %25 lere ve 3 taksite indi , çoğu ürüne taksit yapmıyorlar vs . , fakat limit düşürme duymadım

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,465
12,168
113
limit ve kullanılabilir limit farkı sadece harcama ile olabilir , geçmişe bakın provizyonda işlem olabilir
bu ara bankalar birşeyler deniyorlar , nakit çekim %25 lere ve 3 taksite indi , çoğu ürüne taksit yapmıyorlar vs . , fakat limit düşürme duymadım
K.b provizyon nedemek

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
K.b provizyon nedemek
henüz onaylanmamış , beklemede olan işlemlerdir , direk kart geçmişinde görünmez provizyon bekleyen kısmında görünürler.
en sağlamı müşteri hiz. arayın neden olduğunu öğrenirsiniz ve bilginiz dışında işlem varsa da iptal ettirebilirsiniz

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
211
43
kreredi kartı deridni başka yazacak yer bulamadınmı laaa :))

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,465
12,168
113
henüz onaylanmamış , beklemede olan işlemlerdir , direk kart geçmişinde görünmez provizyon bekleyen kısmında görünürler.
en sağlamı müşteri hiz. arayın neden olduğunu öğrenirsiniz ve bilginiz dışında işlem varsa da iptal ettirebilirsiniz
Anladım bakalım bı kaç gün bekleyeyim