http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hakkında

mavs1341

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
726
547
93
Dostlar merhaba bankada bir miktar param var ancak zamanında icra dosyalarım olduğu için kredi notum oldukça düşük ve kredi çekemiyorum. Bu parayı teminat gibi göstererek kredi çekme şansım var mıdır ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,606
113
Dostlar merhaba bankada bir miktar param var ancak zamanında icra dosyalarım olduğu için kredi notum oldukça düşük ve kredi çekemiyorum. Bu parayı teminat gibi göstererek kredi çekme şansım var mıdır ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Kredi cekemezsn de teminatlı kartlar oluyo sanırım onu alabilirsin

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
773
503
93
o para ancak kredi notunun yavaşça yükselmesine sebep olur o kadar. icra dosyalarınından dolayı 5 sene kara listeye alınıyorsun onun için ne kadar paran olursa ol bankalar sana kredi çıkartmazlar. çıkartan bankada absürt faiz oranı belirler

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
773
503
93
illa çıkartmam lazım diyorsanda burası absürt faiz oranıyla kredi verir gibime geliyor

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
55
28
TEMİNATLI KREDİ KARTI ALABİLRİSİN SADECE

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
773
503
93