Bende öyleyimDostlar 5 sene önce kırmızıya girmiştim 5 sene geçti ama kredi çekemiyorum hala nasıl çekebilirim komisyon ile çıkartan varmı bilen bilgisi olan yazabilir mi rica etsem Ankara’da oturup da tanıdığı olan varmı bilgi alabileceğimiz
Bende öyleyimDostlar 5 sene önce kırmızıya girmiştim 5 sene geçti ama kredi çekemiyorum hala nasıl çekebilirim komisyon ile çıkartan varmı bilen bilgisi olan yazabilir mi rica etsem Ankara’da oturup da tanıdığı olan varmı bilgi alabileceğimiz
onu bılmmıyorum sen uzun zaman odemedın o zamanVarlık şirketine düşünce sıkıntı oluyor
O puana verirler dost çalışıyorsan sabit gelirin varsaBenim not 1270 hiç borcum yok icra 6 yol oldu vermiyorlar ayrıca 5 yıl sonra temizleniyor muhabbeti gerçek değil bankacı dedi sistemde görünüyor 40 yıl geçse yine boş dedi
Kredi kartın felan yoksa rahat alırsın kuzen13 yıldır aynı yerde çalışıyorum sigortalı kanka en son bankacım dedi 1300 geçsin sonra çıkartırız şimdi talep verip Red yersel etkiler dedi bende ok dedim
50 bin gelirim var 150 bin kredi istiyorum lan zaten 3 aylık maaşım 150 bin yapıyor amk bebeleri versenize sanki bedava veriyorlar bide adam seçiyor dümbüklerİyice boku cikti tamam borcun oldu odeyemedin somra kapsttin bidaha kredi yok
Ben teminatlı cikardim ocakta haziran oldu 950 puan var oda Türkiye standartinin altında 10 bin aldim 9 bin olarak heray harcama yapıyorum gunundede ödüyorum sonuc 950 puanTeminatlı kredi karti çıkarıp 1 sene boyunca her ödeme döneminde tüm borcu ödeyeceksiniz ve de limitin de en fazla %60ini kullanacaksınız böyle belki çıkar.
Gelecek sene şubat gibi artmaya başlar daha erkenBen teminatlı cikardim ocakta haziran oldu 950 puan var oda Türkiye standartinin altında 10 bin aldim 9 bin olarak heray harcama yapıyorum gunundede ödüyorum sonuc 950 puan
500 baya kötü sürekli kredi istersen vermezler + notu düşürür en iyisi bu a101 hadi krediyi bi dene olmazsa maaşini çok yemeden hesap içinde harçalar olsun yıl sonu düzelir büyük ihtimalleNot 500 kuzen 1 senedir çalışıyorum Halkbank ve hiçbiri vermiyor kredi kartım var tek borç o 4 bin