- 258
- 349
- 63
sonradan gelen edit: ben steroid kullanıyorum, sağlığımı siktim, hormonları siktim, sağlık açısından kötü durumdayım, o yüzden krediye ihtiyacım var, şimdi bırakmak için ilaç vesaire kullanacağım normale döneyim diye, krediyi çekmem lazım, verecek banka var mıdır? ben ailemden aldığım parayla zaten öderim ayda 300'ü, hiçbir banka vermez mi böyle söylesem
abiler 18 yaşındayım, ilk defa kredi çekeceğim, o da ayda 300 ödemeli 3500 falan hani çok bişey değil, banka uygulamasından yapıyorum veremeyiz diyor, müşteri desteği aradım bankaya gitmen gerekiyor dediler, bankaya gitsem bu adamlar bu parayı verir mi, ayda 300 öderim rahat ama belgeli bir gelirim falan yok, ve bankaya gidince kiminle görüşeceğim?
abiler 18 yaşındayım, ilk defa kredi çekeceğim, o da ayda 300 ödemeli 3500 falan hani çok bişey değil, banka uygulamasından yapıyorum veremeyiz diyor, müşteri desteği aradım bankaya gitmen gerekiyor dediler, bankaya gitsem bu adamlar bu parayı verir mi, ayda 300 öderim rahat ama belgeli bir gelirim falan yok, ve bankaya gidince kiminle görüşeceğim?
Son düzenleme: