- 6,626
- 5,750
- 113
Sen askerde degilmisin umutİsteyene 50 bin kredi veririm ciddiyim 65 bin geri alırım bankalar daha fazla istiyo ciddi alıcılar msj atsın
Sen askerde degilmisin umutİsteyene 50 bin kredi veririm ciddiyim 65 bin geri alırım bankalar daha fazla istiyo ciddi alıcılar msj atsın
EvetSen askerde degilmisin umut
Safak kacla
108 dayıSafak kacla
Askeriyede tefecimi var bro 🙂
Ciddiye alan olup yazar bak 😂Askeriyede tefecimi var bro 🙂
Hala cok lan daha 4 ay varmis bnde az kaldi saniyom108 dayı
Ödeme başlangıcı 65 yıl sonraysa ben alırım knkİsteyene 50 bin kredi veririm ciddiyim 65 bin geri alırım bankalar daha fazla istiyo ciddi alıcılar msj atsın
Bqna verdigine gore herkese verirVerıo mu
Puanın var sa verir tabiBqna verdigine gore herkese verir
İki kredin varsa bir daha alman cok zor dostum. Puanı çok iyi olanlara bile 3. Krediyi vermiyo bankalarZiraattrn iki kredim var dijital ve tüketici maaş müşterisiyim şube uyuzluk yapıyor, maaş kartıyla ATM'den kredi basvuranlara beş kata kadar çıktığını okudum az önce dogrumudur acaba ?
Dost su an 50k 30k 5k 3k 4k 5 kredim 3 ek hesap 2 kredi karti var bende rekor sanirimİki kredin varsa bir daha alman cok zor dostum. Puanı çok iyi olanlara bile 3. Krediyi vermiyo bankalar
Reis benim ziraatten iki var senin hangi banka verdi bukdr fazla kredi aynı banka mi farklı bankalar miDost su an 50k 30k 5k 3k 4k 5 kredim 3 ek hesap 2 kredi karti var bende rekor sanirim![]()
Nasıl oluyor o işİstanbulkart uygulaması 3000 TL ye kadar sıfır faiz ile veriyor ama. nakite çevireceğin zaman komisyonla büyük kısmı gidio
YAPMAN GEREKENLERNasıl oluyor o iş