Daha erken zaten süre var .. olur umarımOluru var
Bol sans3.5k ile rolling’e başlıyorum, sadece futbol alt/üst oynayacağım, oranlar 1.40 – 2.00 arası.
Hedef yok, kafam rahat, keyif alıp yavaş yavaş gideceğiz,
Kuponları buradan paylaşacağım, isteyen takip edebilir..
Rolling 4-5 adım sürecek, başından beri yanımda olanlara güzel bir DM hediyem olacak..
İlk kupon geliyor..
Hepimize Bol Şans..
Boş şans dost3.5k ile rolling’e başlıyorum, sadece futbol alt/üst oynayacağım, oranlar 1.40 – 2.00 arası.
Rolling 4-5 adım sürecek, başından beri yanımda olanlara güzel bir DM hediyem olacak..
İlk kupon geliyor..
Hepimize Bol Şans..
Reis şöyle durum var anlık 2.5 üst 1.65 bunlar çok kısır takımlar sanırımiy 1.5 üst oynamamın nedeni, genel olarak iy hep 1.5 üst bitmiş,
tabi olmama ihtimali çok yüksek..
şans..
Bol şans dost3.5k ile rolling’e başlıyorum, sadece futbol alt/üst oynayacağım, oranlar 1.40 – 2.00 arası.
İlk kupon geliyor..
Hepimize Bol Şans..
maç geneli zaten oynamak mantıksız, iy 1.5 üst istatistik olarka oynadım.Reis şöyle durum var anlık 2.5 üst 1.65 bunlar çok kısır takımlar sanırım
İns gelir bakalımmaç geneli zaten oynamak mantıksız, iy 1.5 üst istatistik olarka oynadım.
Gelsin gol reismaç geneli zaten oynamak mantıksız, iy 1.5 üst istatistik olarka oynadım.