Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Koronavirüse Yakalandım

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,978
8,052
113
Evet arkadaşlar maalesef koronavirüse yakalandım. Dün gece şiddetli baş ağrısı ve nefes darlığı vardı. Bugün de nefes darlığı öksürük iştahsızlık vs vardı. Geceye göre iyiye gidiyorum. Hastaneye gitmedim. Bu illet çıktığında ilk yakalandığımda çok şiddetli geçmişti. Sonra 3-4 defa daha yakalandım her seferinde bir öncekinden daha hafif geçmişti. Uzun zaman sonra bu kadar şiddetli geçti.Mutasyona uğradı galiba bu virüs. Şu an tek sıkıntı nefes darlığı ve öksürük. Akciğere saldırıyor adi virüs. Benim bağışıklık sistemine bağlı antikor topçu birliği savunma yapıyor. Sabaha savaşı kazanmış olurlar :)

Geçmiş olsun diyen herkese şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun. Korona virüs mü kaldı. Domuz gribi olmuş olabilirsin.

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
752
113
Evet arkadaşlar maalesef koronavirüse yakalandım. Dün gece şiddetli baş ağrısı ve nefes darlığı vardı. Bugün de nefes darlığı öksürük iştahsızlık vs vardı. Geceye göre iyiye gidiyorum. Hastaneye gitmedim. Bu illet çıktığında ilk yakalandığımda çok şiddetli geçmişti. Sonra 3-4 defa daha yakalandım her seferinde bir öncekinden daha hafif geçmişti. Uzun zaman sonra bu kadar şiddetli geçti.Mutasyona uğradı galiba bu virüs. Şu an tek sıkıntı nefes darlığı ve öksürük. Akciğere saldırıyor adi virüs. Benim bağışıklık sistemine bağlı antikor topçu birliği savunma yapıyor. Sabaha savaşı kazanmış olurlar :)

Geçmiş olsun sigara alkol varmi ?

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,845
2,241
113

Geçmişti olsun dost allah acil şifalar versin

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Bisey olmaz kral bolbol kelle-paça iç ii geliyo bolbol su tuketicen ilaç falan hikâye su ve çorba

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Jsksksksksososodoxo grip olmusssun ne koronasi sarımsak soğan ye hergun geçer