- 1,352
- 770
- 113
Allah razı olsun dostAllah beterinden korusun geçmiş olsun
Allah razı olsun dostAllah beterinden korusun geçmiş olsun
Saoalsn kardesm eksik olmayingeçmiş olsun hocam iyi ki daha geç saatlerde olmamış bununla atlattığımıza şükür edelin
Elektirik ana panosudan çıktı dostDalgınlıktan filan mı çıktı yangın dost vallahi çok üzüldüm
Saolasn dost eksik olmageçmiş olsun
Saoalsn kralGeçmiş olsun
ben elektrikle ilgileniyorum meslek olarak düzenli olarak kablo kontrol vidaların gevşek olup olmaması ve sigorta kontrolü hayat kurtarır elektrikten zaten sıkıntı 50 yılda 1 çıkar fakat hangi gün çıkacağını bilemeyiz ve gevşeklik sevilmeyen 2 yer var abi birisi askerlik diğeri elektrik . Birde kablolar yandığı için duvarların içinden farkedilmesi ve söndürülmeside zor oluyorElektirik ana panosudan çıktı dost
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bir daha yaşatmasın inşallahKusura bakmayın belki ama saçma gelebilir gerçekten çocuğumu kurtarmak için kendimi dumanın içine braktim mecburdum.. Allah kimseye yaşatmasın
Zor söndürüldu vallaben elektrikle ilgileniyorum meslek olarak düzenli olarak kablo kontrol vidaların gevşek olup olmaması ve sigorta kontrolü hayat kurtarır elektrikten zaten sıkıntı 50 yılda 1 çıkar fakat hangi gün çıkacağını bilemeyiz ve gevşeklik sevilmeyen 2 yer var abi birisi askerlik diğeri elektrik . Birde kablolar yandığı için duvarların içinden farkedilmesi ve söndürülmeside zor oluyor
Allah razı olsun kardesmGeçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bir daha yaşatmasın inşallah
Allah razı olsun kardesmGeçmiş olsun dost allah birdaha göstermesin inşallah
Saolasn dostgeçmiş olsun hocam
Çok geçmiş olsun![]()
Bursa'da panik anları; Korkutan yangın.. - Haberin Doğrusu
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 5 katlı binanın zemin katında çıkan yangın panik dolu yaşattı. Yangın, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı.www.haberindogrusu.com
Allah razı olsun kardesmÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun dostMalesef ki olay içinde bende vardım dostlar ucuz atlattık alaha şükür