Attım mail bakalım cevap gelince haber vereceğimŞans yok bizde herkesde açılan oyun bizde açılmıyor
Attım mail bakalım cevap gelince haber vereceğimŞans yok bizde herkesde açılan oyun bizde açılmıyor
Oyun açılmama durumu VPN kullanımı ile alakalıdır. Lütfen çeşitli ülke IPlerini deneyiniAttım mail bakalım cevap gelince haber vereceğim
VPN de yaptım açmıyor@yolcu0707 vpn Almanya İtalya denedim yine açılmadı hangi ülkede açılıyor acaba
Vallaha bidaha yazdımVPN de yaptım ac
VPN de yaptım açmıyor
Dost ödeme yapıyormu bilmem ama 200 yatirinca bakiyen 755 olacak sanirim 1 kat çevirip çekcenSite ödeme yapıyor mu? Totoda 2 k kazanmıştım 5 yaptım. Şimdi 200 atacam tüm parayı falan çekmesin sonra. Haftasonu umut param çünkü
Site sağlam mıŞans yok bizde herkesde açılan oyun bizde açılmıyor
İşte 200 diye tüm parayı emcuklemesinlerDost ödeme yapıyormu bilmem ama 200 yatirinca bakiyen 755 olacak sanirim 1 kat çevirip çekcen
Sanmam çoğu kisi almış odemeİşte 200 diye tüm parayı emcuklemesinler
Yatırım yap diyor banaİşte 200 diye tüm parayı emcuklemesinler
Valla benimde duruyor 200 bulursam yatircamİşte 200 diye tüm parayı emcuklemesinler
Ben 3 saattir bekliyorum 😄çekim yaptım 25 dk oldu daha ödemedi dostlar ödüyor demi bura
Sitenin aşağısında iletişim adresleri var , mail adresi yazıyor "info@ ..." Ben oraya mail attım , 2 saat oldu çekim talebim onaylanmadı diye kullanıcı adımı yazdım hop 2 dk da gönderdiler.Ben 3 saattir bekliyorum 😄
Deneyelim eywSitenin aşağısında iletişim adresleri var , mail adresi yazıyor "info@ ..." Ben oraya mail attım , 2 saat oldu çekim talebim onaylanmadı diye kullanıcı adımı yazdım hop 2 dk da gönderdiler.