- 16
- 2
- 3
Evet sorun yok çevrimi tamamladım bende çekim vericemSorun yok sitede bence
Evet sorun yok çevrimi tamamladım bende çekim vericemSorun yok sitede bence
Gelirse haber veririmEvet sorun yok çevrimi tamamladım bende çekim vericem
Ben 2 gun once uye olmusdum o dedigin tc yaptim olmayinca s.ettim az once mail geldi onaylandi diyetalepden sonra tc doğrulama olmadan eklenmiyor galiba,tc nezaman doğrulama yapıyor,uzun sürüyomu
TC doğrulama için kimlik fotoğrafi mi istiyorBen 2 gun once uye olmusdum o dedigin tc yaptim olmayinca s.ettim az once mail geldi onaylandi diye
Hayir profilde dogrula yaziyodu ona tıklamısdımTC doğrulama için kimlik fotoğrafi mi istiyor
Kral senin bilgin var mı benim bakiye 383 oldu çekim yapacağım da nasıl olcak ne kadar yatırım yapmam gerekiyorÖdeme geldi
kirve önce spinden gelen parayı 5x çevir (5x çevirince site oyundan çıkarıyor zaten çevrimi takip etmene gerek yok) ondan sonra 200 tl yatır bakiye 777 tl olacak 777'yi 1x çevirdikten sonra kalan bakiyeyi çekim verebiliyorsun max çekim 2kKral senin bilgin var mı benim bakiye 383 oldu çekim yapacağım da nasıl olcak ne kadar yatırım yapmam gerekiyor
5 kat çeviricen 200 yatırıp onu da çeviricen çekicen max çekim 2kKral senin bilgin var mı benim bakiye 383 oldu çekim yapacağım da nasıl olcak ne kadar yatırım yapmam gerekiyor
24 saat sürüyortalepden sonra tc doğrulama olmadan eklenmiyor galiba,tc nezaman doğrulama yapıyor,uzun sürüyomu
2 saat oldu olmadı ,onaylandı benim 24 saat geçer sanıyodum bende, kişiye özeldir belki bilemem24 saat sürüyor