Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Komedi Ligi

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,366
3,110
113
Jokic Alperen yaşındayken 19 sayı ortalamayla 1 üçlük ortalamasıyla oynuyormuş mesela Buda öyle yavaş yavaş gelişecek Alperen yaşında pivot kaç tane var ligde onun verdiğini katkıyı veren saysana bi wenbi dışında kimse yok
Bugüne göre konuşuyorum. İlerde geliştirirse gene aynı şeyleri söyleyecek değilim. Bugün için bu kadar övgüyü yersiz buluyorum

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,002
10,615
113
Bugüne göre konuşuyorum. İlerde geliştirirse gene aynı şeyleri söyleyecek değilim. Bugün için bu kadar övgüyü yersiz buluyorum
Dost övgü az bile bu yaşta bunları yapan pivot yok orada kaç kişi sayarsın 25 yaşının altında pivot böyle oynayan bu katkıyı veren hiç kimse yok

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,366
3,110
113
Dost övgü az bile bu yaşta bunları yapan pivot yok orada kaç kişi sayarsın 25 yaşının altında pivot böyle oynayan bu katkıyı veren hiç kimse yok
Ben de sana kendi görüşümü söyleyeyim o zaman. Hiçbir zaman bir Jokic, Embiid veya Anthony Davis seviyesine gelemeyecek. Ama bu kötü oyuncu demek değil fakat o seviyeye gelebileceğini düşünmüyorum

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
439
83
Ben de sana kendi görüşümü söyleyeyim o zaman. Hiçbir zaman bir Jokic, Embiid veya Anthony Davis seviyesine gelemeyecek. Ama bu kötü oyuncu demek değil fakat o seviyeye gelebileceğini düşünmüyorum
Alperenin futboldaki karşılığı arda gülerdir ikiside şişirilmiş balon

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,366
3,110
113
Alperenin futboldaki karşılığı arda gülerdir ikiside şişirilmiş balon
Yani. İkisi de iyi oyuncular ve belli üstün meziyetleri var ama full paket oyuncu değiller. Arda sahada 15 yaşında gibi duruyor. Boyu da 1.76'ymış üstelik ama boyuna rağmen çocuk gibi gözüküyor. Boyu fena değil aslında ama omuzları falan çok dar. Modric te öyleydi ama mukayese edilmez

Çok babyface bir yüzü var. Biraz sakal bıyık iyi gider :)

arda.jpg

Son düzenleme:

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,290
1,848
113
1766280798572.png
sen bide şu orusbu evlatlarının yaptıgına bak ilk per 44 atıp 2. per yedikleri boka bak

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
439
83
Yani. İkisi de iyi oyuncular ve belli üstün meziyetleri var ama full paket oyuncu değiller. Arda sahada 15 yaşında gibi duruyor. Boyu da 1.76'ymış üstelik ama boyuna rağmen çocuk gibi gözüküyor. Boyu fena değil aslında ama omuzları falan çok dar. Modric te öyleydi ama mukayese edilmez
Modric tek başına milli takımını dünya kupasında finale kadar getirmişti arda onu yapsın belki kıyaslanabilir modricle

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,366
3,110
113
Modric tek başına milli takımını dünya kupasında finale kadar getirmişti arda onu yapsın belki kıyaslanabilir modricle
Çok temiz ve saf bir çocuğa benziyor ve bunların sürekli olumlu özellikler olduğu söylenir. Halbuki hayatta biraz yırtık, bencil ve egolu olmak gerekir. Saflığın iyi bir özellik olduğunu sanmıyorum

Kızlar da böyle tipleri pek sevmez. Alfa erkek ararlar hatta alfa erkeklere hasta olurlar. Kenan Yıldız'ın karizması aurası apayrıdır mesela. İtalyan kızları deliriyor resmen. Bunlar hep marketing değerini yükselten faktörler

Son düzenleme: