- 9,233
- 8,284
- 113
adamın 4.5 dediğine 19.5 aldım yine de geldi sen düşün fhjdjdGeldi mi
adamın 4.5 dediğine 19.5 aldım yine de geldi sen düşün fhjdjdGeldi mi
maçlar şikeli eller sıkışıldı kağıt üzerinde anlaşmalar yapıldı bilgi saglam istiyen oynasın parasını 4 e katlar ben tekli oynuyorum
bu iyiliği kimse kimseye yapmaz ayarlı maçlar
isteyen sadece takip etsin özellikle ilk mac %100000
2 kuponun ortalamsı 1,89 oran modlar müdahale etmesse sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 834784
Ekli dosyayı görüntüle 834785
Tebrikler dostHer iki maçta rahatlıkla geldi ilk maç 38 diğeri ise 24 sayı farkla geldi ben maçları acıp puan durumlarına bile bakmadım
maçlar tamamen şikeliydi ve gunler önceden belli olmustu hatta ilk forumda 14 saat evvel paylasmıstım yanlıs yere paylastıgım icin silinmişti maca 1 saat kala buraya actım ve sonuc ortada
oynayanlar kasalarını katladılar selametle iyi geceler
Adammsın sen. Olm kendine söndürmeyi huy edinmişsin sen. Sana ne söyleyelimki. Babanın duvarı da sanki kim ne açarsa muhalefet sin. Ama önce adam ol adam duydun fazla kadın takılma 😘Şakacı muro
Bunu o çamaşır makinesine yazdımAdammsın sen. Olm kendine söndürmeyi huy edinmişsin sen. Sana ne söyleyelimki. Babanın duvarı da sanki kim ne açarsa muhalefet sin. Ama önce adam ol adam duydun fazla kadın takılma 😘
adama dünya laf etmişti herkes biz şans diledikbol şans kardeşim takipteyiz
Sunu az erkene alsan dun sen biriyle tartisirken takine aldim senide o saate uyumusum icimede dogduydu deniycem demistim bide maclariHer iki maçta rahatlıkla geldi ilk maç 38 diğeri ise 24 sayı farkla geldi ben maçları acıp puan durumlarına bile bakmadım
maçlar tamamen şikeliydi ve gunler önceden belli olmustu hatta ilk forumda 14 saat evvel paylasmıstım yanlıs yere paylastıgım icin silinmişti maca 1 saat kala buraya actım ve sonuc ortada
oynayanlar kasalarını katladılar selametle iyi geceler
Bol şansmaçlar şikeli eller sıkışıldı kağıt üzerinde anlaşmalar yapıldı bilgi saglam istiyen oynasın parasını 4 e katlar ben tekli oynuyorum
Tebrikler dostmaçlar şikeli eller sıkışıldı kağıt üzerinde anlaşmalar yapıldı bilgi saglam istiyen oynasın parasını 4 e katlar ben tekli oynuyorum
maçlar şikeli eller sıkışıldı kağıt üzerinde anlaşmalar yapıldı bilgi saglam istiyen oynasın parasını 4 e katlar ben tekli oynuyorum
Gelir takipde kalTebrikler. devamı gelir mi
tebrikler kralGelir takipde kal