- 4,543
- 1,371
- 113
Frankfurt form durumuna bakmani rica ediyor bu kardeşin sendenEv en baba 2.0 1.0 da olabilir
Frankfurt form durumuna bakmani rica ediyor bu kardeşin sendenEv en baba 2.0 1.0 da olabilir
Kanka iki türlü maç normal grup maci alsa eyvallah 7+ ya bile inanırım ama bu öyle değil ev zaten defansi kuvvetli takım Frankfurt Alman takımı açık oynayan takım ama gol bulabileceğini sanmıyorum gene sen bilirsin inşallah senin tahminin tutar ben yanılirimFrankfurt form durumuna bakmani rica ediyor bu kardeşin senden![]()
Hepimiz kazanalm kral ama sebastian halleri kim durduracak benficadaKanka iki türlü maç normal grup maci alsa eyvallah 7+ ya bile inanırım ama bu öyle değil ev zaten defansi kuvvetli takım Frankfurt Alman takımı açık oynayan takım ama gol bulabileceğini sanmıyorum gene sen bilirsin inşallah senin tahminin tutar ben yanılirim![]()
İyiki oynamamisim kimki üst oluyorOynadim de @Galatasaray5
Ulaaaa ben o maci uust gorduydum ha ben banko ust verdim onaAz kalsın böbrekten oluyorduk
Bende alt demiştim iyiki oynamamisim adamın .biride hala Maçkolik tek 1.46.5 alt gelirmi diyo bu nasıl bi umut laUlaaaa ben o maci uust gorduydum ha ben banko ust verdim ona
Hahaha gelir diyeydinBende alt demiştim iyiki oynamamisim adamın .biride hala Maçkolik tek 1.46.5 alt gelirmi diyo bu nasıl bi umut la![]()
Gördüm abi hayırlı olsunHahaha gelir diyeydin
Ben ona ust bayerne alt dedim 100 misli