- 313
- 205
- 43
O nasıl oluyor anlamadım freespin değil üstadım 10$ veriyorne verdi bu site bana freespin verdi 0.5 çıktı
O nasıl oluyor anlamadım freespin değil üstadım 10$ veriyorne verdi bu site bana freespin verdi 0.5 çıktı
bn freespin verdiO nasıl oluyor anlamadım freespin değil üstadım 10$ veriyor
Üye olurken adrese Türkiye mi yoksa başka bişey mi yazdinizO nasıl oluyor anlamadım freespin değil üstadım 10$ veriyor
Türkiye adresimi yazdım.Üye olurken adrese Türkiye mi yoksa başka bişey mi yazdiniz
Üye oldum nasil yuklencek paraTürkiye adresimi yazdım.
Üye olurken promosyon kodu vermediyse mecbur freespin alıcaksın ustaÜye oldum nasil yuklencek para
Canlı desteğe "Is there a no deposit bonus" yazÜye oldum nasil yuklencek para
Bugün nasılsın diyor sende fine thanks yazDediğini yazdim böyle dedi ne diyoEkli dosyayı görüntüle 89917
Senin dediğini yazdim şimdi daha cevap vermediBugün nasılsın diyor sende fine thanks yaz
Tamam cevap verir o sen bonusu kurtarmaya bakSenin dediğini yazdim şimdi daha cevap vermedi
Başka birşey yazmadı mıCevap verdi ama ne diyo anlamadimEkli dosyayı görüntüle 89919
Yazmiyo hep aynı cevap veriyo ayiktilar heralde turkiyeden yazdigmiziBaşka birşey yazmadı mı
zaten bende Türkiyeden yazdım biliyorlardıYazmiyo hep aynı cevap veriyo ayiktilar heralde turkiyeden yazdigmizi