bmw yi duyunca hemen bizi sattınBana çıkarsada söz yarısı senin kanka![]()
bmw yi duyunca hemen bizi sattınBana çıkarsada söz yarısı senin kanka![]()
Düzce güzel ya sessiz sakin Büyükşehir de yapamam benbende 7 yaşındaydım ama hatırlıyorum yani![]()
Ağırlık sarı yayla köyü merkeze yakın mı bilmiorumdaKöyüm Beyköy ama merkezde yaşıyorum
Seni satarsam kalbim kurusun la Erhanımbmw yi duyunca hemen bizi sattın![]()
Sarı yayla hiç duymadım vallaha uzaktır muhtemelenAğırlık sarı yayla köyü merkeze yakın mı bilmiorumda
Hangi maçı takip ediyorsun 🤣Yes basketçi güzel gidio
Burda böyle diyon özelden bana yürüyon ErsinSeni satarsam kalbim kurusun la Erhanım![]()
valla şehir farketmiyo nerde mutluysa orda kal orası memleket seninDüzce güzel ya sessiz sakin Büyükşehir de yapamam ben
Zenci fark 10da ZenciYes basketçi güzel gidio
Aynen öylevalla şehir farketmiyo nerde mutluysa orda kal orası memleket senin![]()
Bi aşkın katili olacaksın az sonraBurda böyle diyon özelden bana yürüyon Ersin![]()
Erhan takmıyor maç patates olmuş ona bakıyorBi aşkın katili olacaksın az sonraErhanım sen kulak asma Berkay alkollü ne dediğini bilmiyor
![]()
Bana 300 km sanki Karadeniz ordu samsun o taraflar resim atıolardı bana ful orman fındık hep fındık işi yapıolarSarı yayla hiç duymadım vallaha uzaktır muhtemelen
Düzce Batı’da istanbula 200kmBana 300 km sanki Karadeniz ordu samsun o taraflar resim atıolardı bana ful orman fındık hep fındık işi yapıolar
Ama iyi anlamda söyledim ahahahaha
Patates şekliFark 10 da gidip geliyor Dallas tepki gösterecek çabayı sergilemiyor bea