Kalkınmaya selamlar kanka orada Buse diye bi kız arkadaşım vardı sonra sana özelden foto atarım yoksa @Daimon bu sefer harbi banlayacakTrabzonlu pp paul Walker ama harbi trabzoluyum bu arada![]()
Düzcede yaşıyorum kanka hiç gitmedim Trabzon’a ama dedeler ordan gelmiş burayaKalkınmaya selamlar kanka orada Buse diye bi kız arkadaşım vardı sonra sana özelden foto atarım yoksa @Daimon bu sefer harbi banlayacakTrabzonda çok kaldım
Karadenizli kızlar güzel oluyo olum bende de var bi foto durKalkınmaya selamlar kanka orada Buse diye bi kız arkadaşım vardı sonra sana özelden foto atarım yoksa @Daimon bu sefer harbi banlayacakTrabzonda çok kaldım
200 değilde 2k eder şuan beni 20 bile eder gibiBayramcığım bu kez akacaksın 200 tatmin eder seni bir nebze resmi won![]()
Erhanım dur yapma yanarız ben onunla fotomu atsam burada sapığa çıkar adım dur aman diyimKaradenizli kızlar güzel oluyo olum bende de var bi foto dur![]()
0 olanları 20 fazlasıyla eder kanka200 değilde 2k eder şuan beni 20 bile eder gibi![]()
Düzcenin neresiDüzcede yaşıyorum kanka hiç gitmedim Trabzon’a ama dedeler ordan gelmiş buraya![]()
Shellde eski pompacılardan ErsindeErhanım dur yapma yanarız ben onunla fotomu atsam burada sapığa çıkar adım dur aman diyimKızın kalkınmada evi vardı 2 ay onunla yaşamıştım ver Allahım ver her gece
![]()
Hadı bakalımKupon 2 200 basıldı. 🤣Ekli dosyayı görüntüle 84853
Cehennemde vip yerini almışsın hayırlı olsun kankaErhanım dur yapma yanarız ben onunla fotomu atsam burada sapığa çıkar adım dur aman diyimKızın kalkınmada evi vardı 2 ay onunla yaşamıştım ver Allahım ver her gece
![]()
Kesici bir kupon mu Bayram bey duygularınızı aktarır mısınızKupon 2 200 basıldı. 🤣Ekli dosyayı görüntüle 84853
2 k dır o 200 neKupon 2 200 basıldı. 🤣Ekli dosyayı görüntüle 84853
İçerde buKesici bir kupon mu Bayram bey duygularınızı aktarır mısınız![]()
MerkezDüzcenin neresi