- 13,418
- 8,912
- 113
Reis bir şey demedim ben ya
Reis bir şey demedim ben ya
Ban yok mu ban
Hatun fena yanlız Ersin buna benzer biriyle takılmış maldivlerde yalan mı ersin şimdi alçak gönüllülüğün anlamı yok kardeşim Allahın bildiğini kuldan saklamaya gerek yokyasaksa kaldırın lütfen başımız derde girmesin![]()
Erhanım sana anlattıklarım aramızda demiştimHatun fena yanlız Ersin buna benzer biriyle takılmış maldivlerde yalan mı ersin şimdi alçak gönüllülüğün anlamı yok kardeşim Allahın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok
dost umarım sıkıntı yaratcak durum olmaz
🙈Ban yok mu ban![]()
Bence aranızda değil forumun yarısı biliyorErhanım sana anlattıklarım aramızda demiştim
Saclarıda kıvır kıvır Müslüm gibi bu kadını nasıl sevmeyesinErhanım sana anlattıklarım aramızda demiştim
Erhanım Nisana sar sen seversinSaclarıda kıvır kıvır Müslüm gibi bu kadını nasıl sevmeyesin![]()
Müslüm gibi dedi adam yaSaclarıda kıvır kıvır Müslüm gibi bu kadını nasıl sevmeyesin![]()
O zaman tuvalete girmiyon bayadırbidaha mı atsam fotoğrafı büyük haline bayadır bakmıyodum aşırı iyi![]()
onun için bi duygu hissetmem lazım yabancıya karşı oluşmuyor yaO zaman tuvalete girmiyon bayadır![]()