- 3,489
- 1,384
- 113
Maç yarım saattir durdu ilk çeyrek bitince alt almıştım yarım saattir oynanmıyor birazdan başlıcak heralde son maçım sizce gelme ihtimali varmı 166.5 alt
Alt Çok zor umarım iptal olurMaç yarım saattir durdu ilk çeyrek bitince alt almıştım yarım saattir oynanmıyor birazdan başlıcak heralde son maçım sizce gelme ihtimali varmı 166.5 alt
YatarMaç yarım saattir durdu ilk çeyrek bitince alt almıştım yarım saattir oynanmıyor birazdan başlıcak heralde son maçım sizce gelme ihtimali varmı 166.5 alt
Imkansiz gibi şu anMaç yarım saattir durdu ilk çeyrek bitince alt almıştım yarım saattir oynanmıyor birazdan başlıcak heralde son maçım sizce gelme ihtimali varmı 166.5 alt
Kaymaz puhhaasizce bu gece yıldız kayar mı diye konu açacağım birazdan. Gelmez bu arada, hayır
Heyecana ortak edelim dediksizce bu gece yıldız kayar mı diye konu açacağım birazdan. Gelmez bu arada, hayır
Kusurat gözükmüyor dost onu görsek heyecan yapardık belkiHeyecana ortak edelim dedik![]()
dikkat et buradaki arkadaşlar heyecana bedava ortak olmaz öyle yalnız. Bu maç olur da gelirse, 5 kişilik liste yapıp getirdik maçı dost derler, baya heyecanlanırsın sonraHeyecana ortak edelim dedik![]()
Kayar kesinsizce bu gece yıldız kayar mı diye konu açacağım birazdan. Gelmez bu arada, hayır
Yıldız kayar da bizesizce bu gece yıldız kayar mı diye konu açacağım birazdan. Gelmez bu arada, hayır
24 tlKusurat gözükmüyor dost onu görsek heyecan yapardık belki
Zamanında dağıtım yaptık kral bizdedikkat et buradaki arkadaşlar heyecana bedava ortak olmaz öyle yalnız. Bu maç olur da gelirse, 5 kişilik liste yapıp getirdik maçı dost derler, baya heyecanlanırsın sonra
Çok zorSon maç
Umarim gelir ben kimseden talep etmiyorum zaten gönlün rahat olsun umarım gelir bol sans
Ben de acicam ,kedim bir saate kuma işer mi diyesizce bu gece yıldız kayar mı diye konu açacağım birazdan. Gelmez bu arada, hayır
Bol şans umarum dururlaeMaç yarım saattir durdu ilk çeyrek bitince alt almıştım yarım saattir oynanmıyor birazdan başlıcak heralde son maçım sizce gelme ihtimali varmı 166.5 alt