Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Muhabbeti

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83
Baştacısın abim ellerine sağlık yazdigin icin cok tesekkur ederim.
Rica ederim dost, gel burda canın sıkıldığında özel oran takip et hem kumarda oynamazsın sorunun varsa (kumar sorunu) hep adrenalin olur.
Küçük şeylerle mutlu ol. Emin ol ben 40 ımda öğrendim düşersin kalkarsın hayat bu. Biri gider biri gelir. Mutluluğunu başkasından beklersen o olmadımı mutsuz olursun ama mutluluğu kendi içinde oluşturursan mutlu olursun. Süper değilim gayemde süper olmak değil en azından rahat olalım kafa olarak en önemlisi bu. İyi akşam dilerim

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Rica ederim dost, gel burda canın sıkıldığında özel oran takip et hem kumarda oynamazsın sorunun varsa (kumar sorunu) hep adrenalin olur.
Küçük şeylerle mutlu ol. Emin ol ben 40 ımda öğrendim düşersin kalkarsın hayat bu. Biri gider biri gelir. Mutluluğunu başkasından beklersen o olmadımı mutsuz olursun ama mutluluğu kendi içinde oluşturursan mutlu olursun. Süper değilim gayemde süper olmak değil en azından rahat olalım kafa olarak en önemlisi bu. İyi akşam dilerim
Dayicim 28 yaşındayım 40 yaşındasın verebilecek en büyük hayat tecrübesi ne olur inan fikirler önemli belki beni etkileyen bişey olur abi

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Kredi çek slotta batır birden unutursun tek derdin ödeyeceğin kredi oluverir aninda

HzEetoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
989
1,372
93
200k yatırıyorsun bir siteye para koyarsan zaten sağlam takılırsın aklına gelmez kaybedersende 3 ay aklından çıkmaz bu kayıptan başka birşey düşünemezsin zaten

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83
Dayicim 28 yaşındayım 40 yaşındasın verebilecek en büyük hayat tecrübesi ne olur inan fikirler önemli belki beni etkileyen bişey olur abi
"Adımını atarken ya sonra diye düşün"
Birde fazla düşünme senin yerine düşünen var sen sadece adımlarına bak...... yeterli bu sana melo kardeşim.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,911
5,998
113
valla ben de ayrıldım 4seneye yakın ilişkim oldu wpden çok sık iletişim kuruyoduk ben komple sildim wpyi sosyal medyalaeımı komple sildim numarasınıda sildim onla ilgili herşeyi sildim bi zaman sonra gözle görmediğin için alışıyosun sende böyle yapabilirsin

Alim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
154
50
28
Selamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.
kral yaşını bilmiyorum belki benden büyüksündür akıl vermek gibi olmasın ama bu işler öyle çabuk unutulmuyor gezdiğiniz yerler yendiğiniz yemekler bunları unutmak bayağı zaman alıyor ama unutmama ihtimalin daha yüksek benden sana tek tavsiye ne yaparsan yap ama sana yakışmayacak bir şey asla yapma muhtemelen yaşın gençtir daha karşına neler neler çıkar belki onun yerini tutmaz ama bir nebze iyi gelir

hkmtgnl

hardrock
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,722
1,412
113
Selamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.
çok sevip sevip ayrıldık hepside evlendi birşey olmuyor unutyorsun 5_6 ayda. bir zmanlar hayatım diyen şimdi başkasının kollarında uyuyor. hayat garip usta takılma geç

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
benim limit 2 bira zaten sonra sarhoş oluyom
Kardes ask mesk yalan dolan isler bunlar insanlarin ciftlesmek icin birbirine soyledigi yalanlar kadin kimin yaninda guvende rahatta isteklerini gerceklestirecek durumdaysa onun yanina gider sevgi ask yalan para gercektir herseyin yolu paradan gecer paran olursa herkes seni sever bit suru askin olur yalan dunya

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Unutursun zamanla dost ben 10 sene once ayrıldım artık ne sevgili yapıyorum ne evleniyorum hiç bir kıza güvenim yok bak 39 yaşındayım beni gören herkes sen maksimum 30 yaşındasın diyor niye bekarlık sultanlık diyenler haklıymış