- 1,947
- 799
- 113
Kızmı bırak sana faydası olmayan işleri kızda kumar gibidir kazanicam dersin hırs yaparsın akıl sağlığını kaybedersin kız işleri boşBaştacısın abim ellerine sağlık yazdigin icin cok tesekkur ederim.
Kızmı bırak sana faydası olmayan işleri kızda kumar gibidir kazanicam dersin hırs yaparsın akıl sağlığını kaybedersin kız işleri boşBaştacısın abim ellerine sağlık yazdigin icin cok tesekkur ederim.
Profil resmin cok iyi kankaPara beni herzaman daha tatmin etti. para mutluluktur kız olmasada olur herzaman
Rica ederim dost, gel burda canın sıkıldığında özel oran takip et hem kumarda oynamazsın sorunun varsa (kumar sorunu) hep adrenalin olur.Baştacısın abim ellerine sağlık yazdigin icin cok tesekkur ederim.
Dayicim 28 yaşındayım 40 yaşındasın verebilecek en büyük hayat tecrübesi ne olur inan fikirler önemli belki beni etkileyen bişey olur abiRica ederim dost, gel burda canın sıkıldığında özel oran takip et hem kumarda oynamazsın sorunun varsa (kumar sorunu) hep adrenalin olur.
Küçük şeylerle mutlu ol. Emin ol ben 40 ımda öğrendim düşersin kalkarsın hayat bu. Biri gider biri gelir. Mutluluğunu başkasından beklersen o olmadımı mutsuz olursun ama mutluluğu kendi içinde oluşturursan mutlu olursun. Süper değilim gayemde süper olmak değil en azından rahat olalım kafa olarak en önemlisi bu. İyi akşam dilerim
3.5 ayİstediğini yap aklından çıkmaz 3.5 ay
"Adımını atarken ya sonra diye düşün"Dayicim 28 yaşındayım 40 yaşındasın verebilecek en büyük hayat tecrübesi ne olur inan fikirler önemli belki beni etkileyen bişey olur abi
Abi acayip etkilendim kulağıma küpe varol"Adımını atarken ya sonra diye düşün"
Birde fazla düşünme senin yerine düşünen var sen sadece adımlarına bak...... yeterli bu sana melo kardeşim.
Hayat senin kardeşim sen bilirsin 😎Abi acayip etkilendim kulağıma küpe varol
kral yaşını bilmiyorum belki benden büyüksündür akıl vermek gibi olmasın ama bu işler öyle çabuk unutulmuyor gezdiğiniz yerler yendiğiniz yemekler bunları unutmak bayağı zaman alıyor ama unutmama ihtimalin daha yüksek benden sana tek tavsiye ne yaparsan yap ama sana yakışmayacak bir şey asla yapma muhtemelen yaşın gençtir daha karşına neler neler çıkar belki onun yerini tutmaz ama bir nebze iyi gelirSelamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.
Benim o Reis orijinalProfil resmin cok iyi kanka
Kral özelden sana yazamıyorum yazarmisin acilvarsa dost bildiğin arkadaslarinin yanina gidip onlarla vakit gecir. bilardo 101 oyna bos kalmamaya calis bu sekilde daha rahat atlatırsın
çok sevip sevip ayrıldık hepside evlendi birşey olmuyor unutyorsun 5_6 ayda. bir zmanlar hayatım diyen şimdi başkasının kollarında uyuyor. hayat garip usta takılma geçSelamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.
Yok lan oyle bisey ictikce icmeye devam eder😆Git. 2 bira iç ilk önce bi kendine gel 🫡
benim limit 2 bira zaten sonra sarhoş oluyomYok lan oyle bisey ictikce icmeye devam eder😆
Kardes ask mesk yalan dolan isler bunlar insanlarin ciftlesmek icin birbirine soyledigi yalanlar kadin kimin yaninda guvende rahatta isteklerini gerceklestirecek durumdaysa onun yanina gider sevgi ask yalan para gercektir herseyin yolu paradan gecer paran olursa herkes seni sever bit suru askin olur yalan dunyabenim limit 2 bira zaten sonra sarhoş oluyom
Unutursun zamanla dost ben 10 sene once ayrıldım artık ne sevgili yapıyorum ne evleniyorum hiç bir kıza güvenim yok bak 39 yaşındayım beni gören herkes sen maksimum 30 yaşındasın diyor niye bekarlık sultanlık diyenler haklıymışSelamin aleykum abilerim ablalarim benden kucuk canım kardeşlerim. Size bir sorunda yardimci olmanizi istedigimden bu konuyu aciyorum. Sorunum şu, sizin hayatinizda ki bütün kriterlerinize sahip olan bir insani nasil severek unutabilirsiniz. 2 3 haftadir bu konudan cok muzdaribim yavas yavas depresiflesmeye basliyorum. Mental olarak aktif olmam gereken bir mesleğe mensubum ama bu konu hayat kalitemi çok fazla bozuyor. Ne yapmaliyim lütfen samimiyetinizi bekliyorum.