- 3,623
- 3,334
- 113
miyavla? 😅Kankacım anladığım kadarıyla sende mıyala hastalığı var
miyavla? 😅Kankacım anladığım kadarıyla sende mıyala hastalığı var
Tam olarak aynı değil ama 5 yıllık eski iliskimde benim de çok hatalarım oldu partnerimin de ancak bana en son kaldıramayacağım çocukça bir saygısızlık yaptı o an yaptığım hareketlerle bitirmem gerekti. Atatürk ve Latife hanım gibi.Öyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
Kendinden başla sevmeye kendini sevmeyi öğrendiğin zaman hayat çok güzel bir yere dönüşüyorÖyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
Vay arkadaş derde bakÖyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
valla usta. bazanın altında çanta vardı çıkardım. laptopu koydum. 1 sweat 1 pantolun, don göynek işte çorap ikişer çift onlardan koydum. kullandığım ilacı da koydum evden çıktım. vardım telefoncuya. cepte 5 kuruş yok. 4 ay çalışarak taksitle 40k ya aldığım ip13 ü 20k ya sattım. aynı günün akşamı otogardan başladı yolculuğum. dur-kalka 20 saat sonunda batumda gelip yerleştim. kapıda kimlikle geçiş var 3 ay süreyle sınırlı, pasaport varsa pasaport süren kadar gireip kalabiliyorsun. şu an finansal olarak feci dardayım. fiziki olarak ömrümün en zor günlerini geçiriyorum ama memleketimde ailemin yanında yaşadığım azaplar yok ya; çok büyük nimet. ferahlamış hissediyorum. mandıra filozofu mentality şu anNasıl gittin detaylandırır mısın rica etsem ben de böyle bir yolculuğa çıkmak istiyorum