Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaşımın En Sevdiği Değilim

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
105
43
Öyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Öyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Allah akıl fikir versin

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
8,284
113
Allah affetsin bir an kız kardeşimin diye okudum 😱😱😱

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,275
7,325
113
Git 3 tane kırmızı tuborg iç yat uyu ,ama ama ramazan 2 kere düşün 😂

Ocrah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
490
83
eş dost arkadaş hayatım yok. asosyalim. günlük hayatımda da ana baba bacı gardaşın sevdiği kişi olmayınca bir gün haberizce çıktım. 20 saat yolun ardından gürcistan batuma geldim. 3 hafta oldu. gariban hayatı yaşıyorum ama duygusal stresi skip atıyor. sinirlerin alınmış gibi sakin bir hayat. tavsiye ederim

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,116
1,572
113
birinin en sevdiği en önceliği olmayı istemeyi bırak bak hayatın nasıl güzelleşiyor.

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
587
113
Birader kendi kendine kuruntu yapma akışına bırak bazı şeyleri bu kafayla psikolojiyle elindekini de kaybedersin

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,750
8,819
113
Sevgi bir yere kadar dost. Herseyin fazlası zarar ortası karar demisler. Kendini hicbirseye fazla kaptırma.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,529
1,415
113
Doktora görün tedavi ol ciddi psikiyatrik bir sorunun var

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,673
1,917
113
Ask mesk bunlar gelip gecici seyler, etkisinden zamanla kurtuluyorsun
Önemli olan insanca sevmek
Sokaktaki köpek gibi değil
Sevdiğinle yatmanin hazzi inanilmazdir..

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
653
93
Tabi ki kız arkadaşının önceliği olmayacaksın insanların hayatı var gelecek kaygısı var hedefleri var senin hedefin birilerinin önceliği olmak mı? Başkasından beklediğine göre kendi önceliğin de sen değilsin kendine kıymet vermeyene başkası neden kıymet versin dostum kendine değer ver kendi önceliğin kendin ol sonrası düzelir. Aileden bile önce insan kendine değer verecek herkes gider yalnız kalırsın eninde sonunda hayatın sonu bu birilerinden birşey bekleyerek yaşanmaz kafa yapın hiç sağlıklı değil böyle düşünerek kendine zarar verirsin benden söylemesi.

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,802
4,430
113
eş dost arkadaş hayatım yok. asosyalim. günlük hayatımda da ana baba bacı gardaşın sevdiği kişi olmayınca bir gün haberizce çıktım. 20 saat yolun ardından gürcistan batuma geldim. 3 hafta oldu. gariban hayatı yaşıyorum ama duygusal stresi skip atıyor. sinirlerin alınmış gibi sakin bir hayat. tavsiye ederim
Nasıl gittin detaylandırır mısın rica etsem ben de böyle bir yolculuğa çıkmak istiyorum

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
191
43
Kankacım anladığım kadarıyla sende mıyala hastalığı var