- 232
- 105
- 43
Öyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
yeni bir kız arkadaşÖyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
Öyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
birinin en sevdiği en önceliği olmayı istemeyi bırak bak hayatın nasıl güzelleşiyor.Öyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
Birader kendi kendine kuruntu yapma akışına bırak bazı şeyleri bu kafayla psikolojiyle elindekini de kaybedersinÖyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
Yol ver agaaaÖyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
Sevgi bir yere kadar dost. Herseyin fazlası zarar ortası karar demisler. Kendini hicbirseye fazla kaptırma.Öyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz
Nasıl gittin detaylandırır mısın rica etsem ben de böyle bir yolculuğa çıkmak istiyorumeş dost arkadaş hayatım yok. asosyalim. günlük hayatımda da ana baba bacı gardaşın sevdiği kişi olmayınca bir gün haberizce çıktım. 20 saat yolun ardından gürcistan batuma geldim. 3 hafta oldu. gariban hayatı yaşıyorum ama duygusal stresi skip atıyor. sinirlerin alınmış gibi sakin bir hayat. tavsiye ederim
Kankacım anladığım kadarıyla sende mıyala hastalığı varÖyle bir boşluktayım ki, zaten kimsenin en sevdği değilim onun üstüne kız arkadaşımın da en sevdiği / önceliği değilmişim gibi hissediyorum. Ne önerirsiniz