Seri para lazım 😂
Ekli dosyalar
-
285.8 KB Görüntüleme: 45
😅😅Kız arkadaşına direk 1000 nakit ver daha mutlu olur kız yapar belki 10 bin
Bu mevzu neSeri para lazım 😂
Kardeşim İNŞA'ALLAH herşey istediğiniz gibi olur ben sevdiğimi alamadım beni bıraktı başkasıyla evlendi o yüzden bu tip konularla karşılaşınca duygulanıyorum ve iyi dilekte bulunup dua ediyorum Rabbim benim yaşadığımı kimseye yaşatmasın benden sana bir abi kardeş tavsiyesi kumarla ilişki aşk yürümez evlensen sıkıntı yaşarsın kumar yüzünden çok ilişkim bitti. Akıl vermek haddime değil sadece dikkatli olmanı istedim. Herşey gönlünüzce olsun çok mutlu olun İNŞAALLAH yengenin doğum günü kutlu olsun nice seneleri beraber geçirin Allah'a emanet olun kardoHayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
Site para gönderdi extradanBu mevzu ne
Hemen bir yalan bulup acil kızdan 12 k para alıyorsun ileri tarihli vermek şartıyla. 10 k ya hediye+viskiyi çözüyorsun. Kalan 2 k ile yavaş yavaş 12 k ya çıkmaya çalışıyorsunHayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
Yuva yıkan planHemen bir yalan bulup acil kızdan 12 k para alıyorsun ileri tarihli vermek şartıyla. 10 k ya hediye+viskiyi çözüyorsun. Kalan 2 k ile yavaş yavaş 12 k ya çıkmaya çalışıyorsun
neyse allah allahHayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
Kumar olmayan beyninide yemiş AMK . GerizekalıHayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
Vay amk kızdan borç almak nedir yaKral 1000i de o bugün maas aldı ondan aldım borç geri atmam lazım
Olm hangi site bu şeytanla anlaşma mı bu amkSeri para lazım 😂
Okey oyna para ile dostum daha yüksek şansınHayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
Gir gates bine 1000 tl lik satın al ya verir 10 bini ya alır noktaHayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
1000 tllik satın alma bonusu hediye et sweet bonanzadaHayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur