Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaşımın Doğum Günü

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
587
113
Hayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
Kardeşim İNŞA'ALLAH herşey istediğiniz gibi olur ben sevdiğimi alamadım beni bıraktı başkasıyla evlendi o yüzden bu tip konularla karşılaşınca duygulanıyorum ve iyi dilekte bulunup dua ediyorum Rabbim benim yaşadığımı kimseye yaşatmasın benden sana bir abi kardeş tavsiyesi kumarla ilişki aşk yürümez evlensen sıkıntı yaşarsın kumar yüzünden çok ilişkim bitti. Akıl vermek haddime değil sadece dikkatli olmanı istedim. Herşey gönlünüzce olsun çok mutlu olun İNŞAALLAH yengenin doğum günü kutlu olsun nice seneleri beraber geçirin Allah'a emanet olun kardo

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
672
239
43
Tekrar gönderecek sonraki yatırımda

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
274
63
200 en kaçak viski al 700 de hediye kolye vs takicidan elindekindende olma

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
427
214
43
9 bin daha bulursan 10 bin oluyor kardeşim

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,395
4,192
113
Ulan şu foruma bir psikiyatri lazım hergun antin guntun konu aciliyor🤣

pilotadam16

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
28
18
Kral elindekinden olma düşük hediye al iki de Carlsberg al tamam bu iş

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
757
197
43
Yarın tekrar arkadaş yeni konu açacak arkadaşlar 1000 TL yi kaybettim aldığım bu 1000tl borcu kız arkadaşıma geri ödemem lazım nasıl yaparım diye

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,071
11,762
113
Hayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
Hemen bir yalan bulup acil kızdan 12 k para alıyorsun ileri tarihli vermek şartıyla. 10 k ya hediye+viskiyi çözüyorsun. Kalan 2 k ile yavaş yavaş 12 k ya çıkmaya çalışıyorsun

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
669
113
neyse allah allah

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
1,429
113
Okey oyna para ile dostum daha yüksek şansın

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
606
113
Gir gates bine 1000 tl lik satın al ya verir 10 bini ya alır nokta

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
476
149
43
1000 tllik satın alma bonusu hediye et sweet bonanzada