2-3 yapsam yavaş yavaş başka yere yatırarak olur yaSlotta 1000 TL yi 10 bin yapma şansın imkansız la eşdeğer
2-3 yapsam yavaş yavaş başka yere yatırarak olur yaSlotta 1000 TL yi 10 bin yapma şansın imkansız la eşdeğer
Peki sen daha iyi bilirsin2-3 yapsam yavaş yavaş başka yere yatırarak olur ya
Kral yurt dışındayız burda 30 Euro2000 e ne viskisi alıcaksınız kanka 2 kişisiniz ne içecekseniz
slota hiç girme o zaman maçlara bak abd brezilya felan 200 den katlaya katlaya git 200 ü 1.50 orana vura vura git 1000 olduğunda tekrar 200den başla eğer açlığına engel olamayıp all in yaparsan ve yatarsa geçmiş olsun.2-3 yapsam yavaş yavaş başka yere yatırarak olur ya
Sporda çok şanssızımslota hiç girme o zaman maçlara bak abd brezilya felan 200 den katlaya katlaya git 200 ü 1.50 orana vura vura git 1000 olduğunda tekrar 200den başla eğer açlığına engel olamayıp all in yaparsan ve yatarsa geçmiş olsun.
TmmKız arkadaşına direk 1000 nakit ver daha mutlu olur kız yapar belki 10 bin
Kanka 3.5 üstü 2 mac bul basHayırlı akşamlar dostlar kız arkadaşımın doğum günü geliyor 1000 liram var nasıl bunu 10 bin yaparım hediye 8 bin 2 binle de viski alıcam taktik verin nasıl yaparım ilk yatırıma çevrimsiz veren vs varsa iyi olur
Yurtdisindasin 200 euro bulamiyomusun napiyosun oralardaKral yurt dışındayız burda 30 Euro
Slot ile koca kariya bile hediye alamazsinSlot için peki
Fransada asgari 1400 dedigin 200 için 4 gün çalışıyorYurtdisindasin 200 euro bulamiyomusun napiyosun oralarda
fransada nüfusun kaçı asgari alıyor allah içinFransada asgari 1400 dedigin 200 için 4 gün çalışıyor
1400 olmsı imkansızFransada asgari 1400 dedigin 200 için 4 gün çalışıyor
Günü kurtarmaya çalışıyorSana dost kardeş abi tavsiyesi artık hangisini uygun görürsen
paran yoksa ne kadar sevsende aşkından ölsen de uzakta durmasını bileceksin hem kendini rezil etmemiş olursun hem derdn olmaz üstüne üstlük parayı da kızdan borç almıssın ha illa onla olmak istiyorsan diyeceksin benim sana hediye vs viski alacak gücüm yok benimleysen eyv ama öbür türlüsünde senin sonun son olmaz kardesim ben kaç tane prenses gibi kızı param yok diye sildim eğer ugrassaydım çoktan kafayı kırmıştım sana dost tavsiyesi..