Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kişisel Gelişim

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,949
1,344
113
Senin ilacın sana değer vermeyen insanlardan uzaklasmaktir sokakta değer vericek insan aranmaz o senin hayattaki şansın Birgün gelir o seni bulur içindeki insan olmaya devam et sadece sana değer vermeyip seni kullanan insanlardan uzak dur
sağol reis

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,859
4,820
113
Dostlar bu konunun makaraya dönmesini istemiyorum hayat boyunca hep iyi bir insan olmaya çalıştım uyumlu canayakın moralini bozmayan hep iyi niyetli düşünen hep iyiye yoran yapılan iyilikleri asla unutmayan kötülükleri affeden eve fazla girmeyen olabildikçe hayattan keyif almaya çalışan eğlenceli uyumlu enerjik iyi bir insan olmaya çalıştım ama yaşantım boyunca ailem dışında hiç kimseden verdigim değer kadar bir değer karşılığı görmedim hep ince düşündüm kimseyi üzmeyecek şekilde hareket ettim insanlara karşı hep dikkatli ve iyi davranmaya çalıştım ama kimseden kendime o değeri göremedim ve alamadım bunun 3-4 yıldır farkındayım ama kendimi değiştiremiyorum iyi olmaktan kendimi alıkoyamıyorum ama her seferinde ben daha fazla yoruluyorum ve üzülüyorum . İnsanlara kolay bağlanıyorum ve çok çabuk değer veriyorum bu yazdığım satırların bir kız arkadaşla ilgili bir bağlantısı vs yok genel olarak hayatla ilgili ne yapabilirim neyi değiştirebilirim bu şekilde olmaktan karşılık alamamaktan çok yoruldum bende benim sevdiğim kadar sevilmek istiyorum değer görmek istiyorum dünyada ki tek bu şekilde olan kişi ben değilim neden bu şekilde düşünen insanlarla karşılaşamıyorum veya ben mi yanlış yapıyorum farkedemiyorum
Doğrudan hiç vazgecme, doğru doğrudur ve genel olarak tektir.Kendini bozma, böyle insanlara bu toplumun acil derecede ihtiyacı var.Yavsak , şerefsiz , haysiyetsiz olmak çok kolay, önemli olan dürüst olup öyle kalabilmek.Zannetme ki kaybediyorsun, asla!!! Görünürde kaybedersin, gerçekte kazanan sensin.Bunlari niye yazdım, ben de aynı hisleri yaşadım ve hâlâ direnerek yaşıyorum.

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,949
1,344
113
Doğrudan hiç vazgecme, doğru doğrudur ve genel olarak tektir.Kendini bozma, böyle insanlara bu toplumun acil derecede ihtiyacı var.Yavsak , şerefsiz , haysiyetsiz olmak çok kolay, önemli olan dürüst olup öyle kalabilmek.Zannetme ki kaybediyorsun, asla!!! Görünürde kaybedersin, gerçekte kazanan sensin.Bunlari niye yazdım, ben de aynı hisleri yaşadım ve hâlâ direnerek yaşıyorum.
Adamsın reis çok haklısın