Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Yaşamak için hayattaki önceliğiniz
İlk önce boğaz
Ardından kira ve fatura
Arta kalırsa kumar olsun , kirayı vereceğimiz gün belli hamallık amelelik yapılsa bir şekilde kira yine çıkar ama bizim insanımız rahatlığa alışmışya daha önümde 20 gün var ya her türlü sitelerden çıkartırım derdine düşünce sonuç bu oluyor ..
Bekar bir insanın kirayı veremiyorum demesi çok saçma kira bu ya kira senin hayatını sürdürdüğün yer evin , nasıl böyle bir ihmal oluyor anlamıyorum evli olsan çoluk çocuk olsa asgari ücrete çalışsan anlaşılır.
Yazık çok yazık bende oynuyorum yıllardır evliyim evimde kira ama bir gün olsun şu kira parasınıda kumara vereyim demedim Allah o duruma düşürmesin

agabey

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
23
8
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
Hızlı bi şekilde çıkman senin kârın a olur yoksa oturduğun tüm süre zarfında toplam kira bedelini tahsil eder senden

1985turbo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,224
944
113
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
Bazi sebepler kumar dimi yazik

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,949
1,344
113
kanka seni çıkartamaz mahkemeye verebilir mahkeme sonucunda da kırayı ödemeden çıkarsın evden altı ay boyunca kira ödemezsin

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,689
2,556
113
Konunun başında olayi biraz anlatmaya çalıştım arkadaşlar sebebiyle oldu biraz şimdi şehir dışından geldim kilidi değiştirmiş eve giremedim
İmkansız oyle birsey yapamaz sözleşme yok mu cagir cilingirci sende degistir

hawkinqq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
587
113
Vergi kaçırıyor ondan ibana gelirse vergi ödiyecek

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
278
63
Kral bekar misin? Bu arada merak etme evden atmak o kadar kolay değil 2 ay kira ödememek tahliye sebebi fakat mahkemeye vermesi sonucun çıkması en iyi ihtimal 2 yil
2 yıl sonra elden aldığı kiralarıda ödemedi diyerek hepsini icrayla tahsil eder uzatmadan evden çıkmak bu durumda en mantıklısı he kirayı elden ödediğine dair kanıt varsa o zaman adamı vergi kaçırıyorsun bende şikayet edicem diye çok rahat tehdit edebilir evden de çıkmaz