Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,064
1,735
113
Wp kanıtı nasıl işe yaramıyor kirayi illa elden alicam dedi ibana attirmadi dediler her iki tarafta suçlu olur tamam ama senin dediğine göre ev sahibine hiç bir şey olmuyor
Kardeşim aynısı geldi başıma ev sahibine hiçbir şey olmadı kendimi savunamadim bild

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Reis benim salakligim kirayı elden şimdiye kadar verdiğime dair kanıtım yok yarın toparlayabildigim kadarını toparlayip olursa hepsini verip çözmek işi şuan öyle bir kanıt olmadığı için elim kolum bağlandı
Fark etmiyor icra açıklarında, itiraz dilekçesine elden verdiğini yazsan yeterli .
İcrayı durdurular hemen

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
Yani toplam 81k nin altında imzam var bunun 55500 ünü verdim ama kanıt yok şuan onun için korkum şu bana hiç ödeme yapmadı dese kanıtlayacak bir şey çıkmaz elimde bir kaç wp mesaji hariç bir şey yok oralarda da miktar yazmiyor zaten
Wp mesajını kanıt olarak koy elden verdiğimi yaz

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,725
333
83
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
2 ay kira ödememek tahliye sebebi

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Elden verme hocam ibandan yolla adam 1 senedir kira vermiyor dese dava açsa nası kanıtlıcan
Telefon tapeleri var dost, hatta bu durumu lehine bile çevirebilir. Karşı taraf ödemedi dese bile ödediğini iddaa edebilir. Olay mahkemeye taşınırsa mahkeme telefon kayıtları ister. Ve anlattığı hesaba göndermeyi kabul etmediği olay telefon kayıtlarında var ise mülk sahibine saplarlar 😂

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Telefon tapeleri var dost, hatta bu durumu lehine bile çevirebilir. Karşı taraf ödemedi dese bile ödediğini iddaa edebilir. Olay mahkemeye taşınırsa mahkeme telefon kayıtları ister. Ve anlattığı hesaba göndermeyi kabul etmediği olay telefon kayıtlarında var ise mülk sahibine saplarlar 😂
Konuşmalarda var eğer onu diyorsan aradığında daha net bir şekilde belli ediyordu ibana almayacağını

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
1,070
113
2 aydır, ödemiyor diye başvurursa, ödedim diye itiraz et. Elden ödedim diceksin. bundan öncekileri talep etmemesi, zaten kirayı bunca zamandır elden ödediğinin kanıtıdır.

İşler karşık. Diceksin bu müptoyla kira zammanında anlaşamadık böyle şeyler yapıyor...

Ama bu dinen hoş olmaz, ayrıca dövebilirler :D

Adamla konuş kral de ödeyemiyorum. İdare etsin m. yerinde... ara ödemeler yapaydın iyiydi...

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
2 aydır, ödemiyor diye başvurursa, ödedim diye itiraz et. Elden ödedim diceksin. bundan öncekileri talep etmemesi, zaten kirayı bunca zamandır elden ödediğinin kanıtıdır.

İşler karşık. Diceksin bu müptoyla kira zammanında anlaşamadık böyle şeyler yapıyor...

Ama bu dinen hoş olmaz, ayrıca dövebilirler :D

Adamla konuş kral de ödeyemiyorum. İdare etsin m. yerinde... ara ödemeler yapaydın iyiydi...
Teşekkürler

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
89
28
Bende de öyle bi sorun var. Allah sonumuzu hayırlı etsin. Inşallah çözersin hocam.