Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,359
2,759
113
Avukata falan veremez elden alıyo kirayı vergi vermemek için yeni yasada elden vermek almak suc 300 bin cezası var sana cezası 50 bin sen elden veriyorum kırayı diyosun ee tamam yıllık peşin verdim desen vermedigini nasıl kanıtlayacakmış ya arkadaş ögrenciyim diyosun hiçmi hakkınızı hukukunuzu bilmiyosunız

begovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
387
141
43
Israrla elden aldı vergi kaçırmak için olabilir mi öyle şeyler duymuştum
Vergi vermemek için öyle yapıyolar sen normal ibandan at işine geliyosa de ev sahiplerinden korkma bu kadar çoğu aç gözlü zaten ver mahkemeye de en iyi ihtimal 6 ay sürer süreç

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
evet vergi kacırıyorlar cok zorlarsa ben de seni sikayet edicem de elden alıyor diye ama şiddete dönerse iş sorun olur senin için kibar dile yönel ve para ayarla ver
Şöyle bir durumda oldu bu adam bana küfür etti telefonda ama

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Israrla elden aldı vergi kaçırmak için olabilir mi öyle şeyler duymuştum
Kardeş sözleşme var nasıl vergi kaçırsjn ordan zaten vergi veriyor sözleşme olmazsa dediğin doğruydu adam prensipli biridir ibana yabancıdan para girmesini istemiyordur

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
1,592
113
Reis ben vermicem demiyorum ama bende arkadaş kurbani oldum
Ev sahibi ile anlaşmaya çalış her ne kadar mahkemeler kiracıyı tutsada haksiz konumdasin evet üzücü bir durum ama hayattaki gerçekler mahkeme senin aleyhine karar verirse bide avukat masrafı cikicak

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Avukata falan veremez elden alıyo kirayı vergi vermemek için yeni yasada elden vermek almak suc 300 bin cezası var sana cezası 50 bin sen elden veriyorum kırayı diyosun ee tamam yıllık peşin verdim desen vermedigini nasıl kanıtlayacakmış ya arkadaş ögrenciyim diyosun hiçmi hakkınızı hukukunuzu bilmiyosunız
Reis yıllık peşin verdim desem o da hiç vermedi kirayı dese ne oluyor k.b doğrudur pek bilgim yok bu konularda hata benim onun için buradan görüş almak için açtım konuyu cevaplarıniz için hepinize tek tek teşekkür ederim

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,359
2,759
113
Kardeş sözleşme var nasıl vergi kaçırsjn ordan zaten vergi veriyor sözleşme olmazsa dediğin doğruydu adam prensipli biridir ibana yabancıdan para girmesini istemiyordur
Hadi canım ciddimisin muz cumhuriyetimi burası hs acıcan gönderen acıklamaya her ay kıra diye yazıcak

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,416
113
Ben yapmıyorum mesela. Çoğu kişide yapmaz . Sen o yapıyor diye herkes mi yapıyor sanıyorsun
Ya kardeşim bırak Allah aşkına kumarci adamın dini imani Allahı kitabı olmaz zaten aksini iddia edecek kadar sağlıklı düşünenin kumarla işi olmaz. Ben arkadaşın yaptığı şeyi savunmuyorum sadece şunu söylüyorum kumarciysan hata yapma riski her zaman var..

kavara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
25
28
Hep yaptk hep yaşadık @hot.