http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede kir678 / 10 K Favoriler 9.36 Oran

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,562
1,342
113
Bol şans Club Beugge çok ters takım bu sene
Bodo ve Beugge maçları olursa neden olmasın
Kral bruge tersten Bayern işte Galatasaray bodoyu rahat Yener bence kadro çok ağır basıyor , Madrid desen Juventus bu ara kötü evinde Madrid Basar , Ajax supriz yapar mı düşündüm ama oyun oynamiyor Ajax chelsea bunu yenemezse bıraksın bu ligi , Liverpool desen bu ara kötü gidiyor dur derler bu maç uygun ev boş bir takım , Prag desen buraların takımı değil ev bir şekilde alır .

Yani bu kafayla düşünduk ama bakalım hangisinden patlariz birkaç kupon daha yaptım böyle umarımkazanır.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,825
18,709
113
Kral bruge tersten Bayern işte Galatasaray bodoyu rahat Yener bence kadro çok ağır basıyor , Madrid desen Juventus bu ara kötü evinde Madrid Basar , Ajax supriz yapar mı düşündüm ama oyun oynamiyor Ajax chelsea bunu yenemezse bıraksın bu ligi , Liverpool desen bu ara kötü gidiyor dur derler bu maç uygun ev boş bir takım , Prag desen buraların takımı değil ev bir şekilde alır .

Yani bu kafayla düşünduk ama bakalım hangisinden patlariz birkaç kupon daha yaptım böyle umarımkazanır.
İnşallah patlamaz dost siteye gircene senşn cebe girsin
Dün de düz bitti maçlar umarım bugünde oyle olur

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,562
1,342
113
Beyler şu maclarin yayını izleyecegimiz sağlam niyet var mı