http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kimseye Borç Vermeyin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,665
2,764
113
Her konuda bir antipatiye sahipsin. Biraz pozitif düşün. Auran ışıldasın biraz. Nefes al diyafram kendine gelirsin. Dostum. 🙂
Evet genelde insanların yüzüne gerçekleri vurduğum için çevremde de böyle anılırım. Kedi köpeklerden başka pek arkadaşım yoktur. Ben de yalnızlıktan mutlu olanlardanım. İnsanların çıkar menfaat kokulu ilişkilerine gelemiyorum

Örneğin biri benden arabamı emanet istese şu an bana lazım diye evirip kıvırmam, gözüm gibi baktığım arabamı kimseye emanet veremem derim

Son düzenleme:

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Evet genelde insanların yüzüne gerçekleri vurduğum için çevremde de böyle anılırım. Kedi köpeklerden başka pek arkadaşım yoktur. Ben de yalnızlıktan mutlu olanlardanım. İnsanların çıkar menfaat kokulu ilişkilerine gelemiyorum
Resimdeki sen misin üstad

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,545
634
113
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Forumda iyilik akimi hayattada iyilik akimi yapmissin kral ben borc vermeye tovbe ettm cunku ben isteyince kimse bes kurus vermiyordu iste yoktu tabi gelir vs ise girdim istedm arada yine vermediler ama istemye gelince istiyorlar verme 1000₺ kadar atarm arkadaslara akrabaya ozelikle verme..

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Forumda iyilik akimi hayattada iyilik akimi yapmissin kra ben borc vermeye tovbe ettm cunku ben isteyince kimse bes kurus vermiyordu iste yoktu tabi gelir vs ise girdim istedm arada yine vermediler ama istemye gelince istiyorlar verme 1000₺ kadar atarm arkadaslara akrabaya ozelikle verme..
Sen adamsın dostum

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,730
881
113
Sen kendini biliyorsun kumarbaz adamsın anlık kazanmissindir 10k örnek senin her zaman paraya ihtiyacın olur sen borç veremezsin sadece alırsın bir daha yapmazsın olur biter 2 k için arkadaşindan olma

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,288
965
113
35.000 TL verdim amcaogluna 3yildir alamıyorum sen ne diyon bahaneler buluyor her seferinde

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63

Örneğin biri benden arabamı emanet istese şu an bana lazım diye evirip kıvırmam, gözüm gibi baktığım arabamı kimseye emanet veremem derim
Elhamdülillah, bende yüze ayrı arkadan ayrı konuşanlardan değilim. Mertlik dururken , namertlik yapmam. Çok kişi tanırım. Lakin yanlızlığı yeğlerim.

Kendine yaslanan dik yürür cümlesi bana ışık olur.

Sana anlatmak istediğim şey şudur. Kozadan yeni ayrılmak üzere olan kelebek dünyayı kozadan ibaret sanar. Hep kötülere denk geldin diye , dünyayı kötü bilme. Neye fazla inanırsan o seni çeker. Yada o yöne meyilli olursun.

Kimseye nasihat edecek hadde değilim. Kaldı ki kendim nasihate muhtaçken.
Bu açıdan bakmanı tavsiye ederim vesselam.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,665
2,764
113
Elhamdülillah, bende yüze ayrı arkadan ayrı konuşanlardan değilim. Mertlik dururken , namertlik yapmam. Çok kişi tanırım. Lakin yanlızlığı yeğlerim.

Kendine yaslanan dik yürür cümlesi bana ışık olur.

Sana anlatmak istediğim şey şudur. Kozadan yeni ayrılmak üzere olan kelebek dünyayı kozadan ibaret sanar. Hep kötülere denk geldin diye , dünyayı kötü bilme. Neye fazla inanırsan o seni çeker. Yada o yöne meyilli olursun.

Kimseye nasihat edecek hadde değilim. Kaldı ki kendim nasihate muhtaçken.
Bu açıdan bakmanı tavsiye ederim vesselam.
Bilmiyorum dostum. Tek bildiğim, oldum olası insan sevmemem. Ben iyilik meleği değilim. Yani ben çok iyiyim insanlar kötü modunda değilim. Ama sevmiyorum işte. Yalnızlıktan büyük haz duyuyorum

İnsanların sosyal medya, instagram hesaplarına baksana. Herkes hayatını 10 numara 5 yıldızmış gibi göstermeye çalışıyor. İnsanlar neden böyle ben de bilmiyorum. Sosyal medya hesabım falan yok deyince de insanlar uzaylıymışım gibi bakıyorlar. Yaşım da genç sayılır çünkü

Hele lise yıllarım, face fotomu beğensene kanka istekleriyle geçti. Ne oluyor ki beğendirince 😄

İnsanlar ne kadar yapay

Son düzenleme:

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,503
6,111
113
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Herkesten borç almış etrafımda borç almadigim biri bırakmayan biri olarak arkadaş haklı

dengereli07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
164
107
43
Açtığı konuya bak, sil şu konuyu salak salak konu açmayın artık. Yok baldıza vermiş enişte almış bacanak koymuş falan , sil şu konuyu boş boş konuşup konu açmayın.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,665
2,764
113
Açtığı konuya bak, sil şu konuyu salak salak konu açmayın artık. Yok baldıza vermiş enişte almış bacanak koymuş falan , sil şu konuyu boş boş konuşup konu açmayın.
Elimdeki zarfta çocuğun gerçek babasının kim olduğunu ispatlayan dna raporu var ama önce reklamlar

Esra Erol 😄