http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kimseye Borç Vermeyin

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,275
28,859
113
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Tamam kardeşim

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Bsbabdjabs yani arada tokatlıyom hshdjag geçen muhabbeti geçti seni biraz övdüm biraz gömdüm helal et 😃 yeniden oyuna dönim dedi fc mobile indirdim online maç atmayı bulamadım silip e fotball mu yüklesem acaba
Kirve e footbal iyide, benim şimdiye dek sıralama 1 de olmam lazımdı, adam geliyor sıra 3, yeniyorum ilk yarı, 2. Yarı bi donuyor 1 şut çekemiyosun hile hurda, geçen biri geldi 2-0 dı 12. Sıraydı çocuk, maç hükümsüz sayıldı yani, düzeltemediler gitti

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Eşine dostuna akrabana paran varsa yardımcı olamiyacaksaniz,,hiç yaşamayın MK..cenazeni taşıyacak olan onlar,bir Fatiha okuyacak olan gene onlar,,,bu kumar yuzunden bize güvenip para verilmez ama helal yolla kazanıp geçim sıkıntısı yaşayan destek olmussan bunuda dillendirmemek gerek,,heleki akrabansa..kumar oynayipta borcunu zamanında veremeyen bu alemde kaç kişi vardır..

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Kirve e footbal iyide, benim şimdiye dek sıralama 1 de olmam lazımdı, adam geliyor sıra 3, yeniyorum ilk yarı, 2. Yarı bi donuyor 1 şut çekemiyosun hile hurda, geçen biri geldi 2-0 dı 12. Sıraydı çocuk, maç hükümsüz sayıldı yani, düzeltemediler gitti
Hiçbişey anlamadım teşekkürler

Ugurr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,006
44,657
113
Para bozar ara
Borç isteme dost kalalım
Dkrjrj

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,177
1,798
113
Bi akrabam erkek ben yaşlarda 5 bin borç istedi bende dedim biliyon benimde sıkıntılar var dedim biliyorum sıkıntı yok at bana 3 güne geri dönecem dedi bende verdim sonra bende 4 gün sonra geri yazdım para lazım atabilirmisin diye dedi şuan param yok 2 bin atayım bende tm dedim az çok parasızlık nedir bildiğim için 2 bin attı ardından bana cidden para lazım oldu 1 hafta sonra neredeyse sigara alamayacak durumdayım tekrar istedim para lazım atarmisin diye bana dedi Nakit var gece işten çıkınca yatırıp atayım dedi sonra tabi sabah oldu gelen giden yok ben tekrar yazdım ihtiyacım olduğu için 50 tane laf dedi borc verdigim parayi istedim diye düşman kesildi gören zorla para istiyorum sanacak aramız kötü oldu işte demem o ki kimseye borç vermeyin akraba bile olsa
Katılıyorum bu devirde babanın oğluna borç vermiceksin

Merlins23

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
43
18
Bizim iş yerinde çocuk vardı ozamam asgari ücret 5500 dü paraya iddaa oynayıp kaybetmiş zorda kalmış bende o ara bıraktım 1 sene falan olmuştu bırakalı kumarı çocuğun arabasına bindik 3 5 kere dedim bende 2300 var işine yararsa al yok falan dedi iyi dedim yanına geliyim siteye atıyım tutarsa karşılıksız 5000 veririm sana dedim 500 tl bu iddaa oynadı kaybetti kalanına karışma dedim tümbetten üyelik açtırdım buna 1500 e 1500 aldım 23000 yaptım 21000 çektik 2000 de sitede bıraktık gelince ararsın beni dedim hesaba para gelmiş bebe bana benim siteden oynadık 10k sı benim falan yaptı dedim o nasıl söz senin için geldim 5000 tl al içinden geri istemiyorum dedim bilgisayar alıcam şöyle böyle dedi 10k aldı benden kalanını maaştan atarım dedi atmadı iş yerinde yüzüme bakamıyordu çocuk etrafındakilere iddaa tutturup fatihe para verdim güzellik yaptım bide 500 tl istiyor benden demiş şok oldum 2 3 kişiyide dolandırıp çıktı işten sonra arabayla takla atmış kaza yapmış kimsenin yaptığı yanına kalmaz bu dünya da Allah görüyor.

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,404
8,105
113
şuana kadar borç isteyen adam deil durumu olmadıgını hissettığım an o adama sorarım akrabam yada el hiç farketmez verdıgım hiç bi parayıda borç olarak vermedım verırse verır vermesse canın saolsun dedım geçtım böle konular edep adaptır durumun varsa verırsın işini görürsun gerı dönmesse sende bıdaha ona göre davranırsın benim verıpte gerı dönmeyenleri saysam burdan karsa yol olur kendi prensıbiö her adamdan borç almam ama isteyenide boş cevırmem

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,276
8,334
113
hayat işte yeri gelir siz muhtaç kalırsınız selam vereniniz kalmaz borç verilmez para verilir unutulur borç gözüyle bakılmaz geri verilirse alınır,verilmezse sorulmaz paraya değer veren kendi karakterinden ödünç verir.