http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kilo Problemi

klnc21

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
34
18
Merhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
Fitnese başla sağlıklı ve kalorili yiyecekler ye günde 5 öğün yemeye çalış ek olarak karbonhidrat tozu kullanmak istersen kullanabilirsin kilo alımın kolaylaşır

Gnyckmk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
73
28
Merhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
bende senin gibi iskelettim 1 sene evvel kadar . trendyol da promass die bi ürün var ondan aldım . 2 ay boyunca hergün kullandım . 7 kg falan artış oldu . sonrasında işi bıraktım . işi bırakınca promass ı da bıraktım . calısmadıgım icin şuan 78 kg yim .normalde 60 kg ydim . boy 1.79

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
2,494
113
14 gün boyunca kumara vaktini aşırı derece de ayır ve para kaybet tabii dolaplarını doldur bu adımı atmadan önce. 14 gün sonra 10-15 kilo alırsın sinir stresten yemek yiyerek.

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,029
892
113
Ben bu yaz Bodrum'da tatil köyünde çalışıyordum gittiğimde 66 kilo çıktığımda bir hafta önce 87 kilo yla geldim o kadar yemeği sende ye sende alırsın

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,118
412
83
Aynı sorun bende de var , kanka
Boy 187 ,kilo 70 , ne ileri ne geri hep aynı
Metabolizma hızlı çalışıyor , yedğğizi eritiyorux

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,636
3,936
113
Sağlıklı dediğin besinlerle kilo alamazsın, karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslen, fast food gömebilirsin 2 haftada ciddi kilo alırsın