http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kilo Problemi

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,181
1,443
113
Merhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
Gece yatmadan yiyebildiğin kadar makarna ye uyu 2 hafta da 5 kilo garanti veriyorum. Tabi internette de kilo almada en bilinen yöntem keçi boynuzu pekmezi ve bebe bisküvisi karıştırıp yemek.

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
596
113
buradaki herbokologları dinlemeyip diyetisyenden randevu alıyor ve yoluna bakıyorsun

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,060
1,423
113
Merhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
yaş genç sanırım 27-28den sonra otomatikman almaya başlıyorsun fazla dert etme. Ama metabolizmam hızlı yiyemiyorum diyorsan spor yapmanı tavsiye ederim ve spor yaptıktan sonra gece yatmadan pilav yada makarna göm karbonhidradı. Lise zamanı çırpı gibiydim liseye başladığımda 3-5 ayda kilo aldım vucut oranını da bozmadan. 20 yıldır bu tavsiyeyi verdiğim herkes mutlu son aldı sende al

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,149
1,832
113

dostum ben 56 kiloydum şuan 80 civarıyim he 90 i gördüm ama bazi nedenlerden dolayı kilo kaybı yaşadım ama 80 de iyi boyuma göre sana tavsiyem öncelikle bi doktora görün bağırsak parazitin varmi yokmu diye ilaç verir kullanirsin sonra hergun bol su tuketmeye bak gece yatarken bile başında 1.5 litre su olsun tüketmeye çalış bolca suyu gün içinde sonra uyumadan önce yemek ye bol yani nasil desem makarna pizza vs gibi şeyler etkili oluyor direk kilo alirsin böyle böyle

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,001
5,429
113
1 ay makarna ye 1 paketin hepsini ye mideni zorla 1 ayda 30 kilo garanti 😁