- 9
- 6
- 3
Merhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
Gece yatmadan yiyebildiğin kadar makarna ye uyu 2 hafta da 5 kilo garanti veriyorum. Tabi internette de kilo almada en bilinen yöntem keçi boynuzu pekmezi ve bebe bisküvisi karıştırıp yemek.Merhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
Kumarı bırak sadecw kilo problemi değil hayatta ti çoğu probleminde çözülürMerhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
Hayvan gibi yemek yeMerhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
Düşük miktarda kendimi üzmeyecek şekilde keyfi oynarım forumu zaman geçirmek için kullanıyorumKumarı bırak sadecw kilo problemi değil hayatta ti çoğu probleminde çözülür
Tarif verebilcen mi kralGece yatmadan yiyebildiğin kadar makarna ye uyu 2 hafta da 5 kilo garanti veriyorum. Tabi internette de kilo almada en bilinen yöntem keçi boynuzu pekmezi ve bebe bisküvisi karıştırıp yemek.
Fitness yapmadan kilo zor alırsın fitnesa git iştahın da açılırTarif verebilcen mi kral
yaş genç sanırım 27-28den sonra otomatikman almaya başlıyorsun fazla dert etme. Ama metabolizmam hızlı yiyemiyorum diyorsan spor yapmanı tavsiye ederim ve spor yaptıktan sonra gece yatmadan pilav yada makarna göm karbonhidradı. Lise zamanı çırpı gibiydim liseye başladığımda 3-5 ayda kilo aldım vucut oranını da bozmadan. 20 yıldır bu tavsiyeyi verdiğim herkes mutlu son aldı sende alMerhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
Kilo almak istiyor isenHergün akşam 9 da başla 4 bira iç 1 ay sonra bana teşekkür et
Merhaba kilo almam gerekiyor daha önce kilo problemi yaşayan var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız nasıl sağlıklı kilo alırım takviye vs gerekli mi
Bol bol ye tuvalet gitme
Bağırsuğu bozulur adamınkaka yapma biriksin
1 ay makarna ye 1 paketin hepsini ye mideni zorla 1 ayda 30 kilo garanti 😁
alah belani versin dedigini yaptim uyurken altima sicmisimBol bol ye tuvalet gitme