- 8,752
- 2,958
- 113
Kupon olmamasi insanlarla dalga gectigi gercegini değiştirmiyorDost böyle bi kupon yok diyorum hala gönderdi diyorsun![]()
Kupon olmamasi insanlarla dalga gectigi gercegini değiştirmiyorDost böyle bi kupon yok diyorum hala gönderdi diyorsun![]()
Sana ne girdide bagiriyion yineLa kayserili sen yine mi ağlıyosun ha basmış ha basmamış takip etmeseydiniz sizde mal mısınız taş taşıyıp kolunuz mu ağrıdı atmıyo işte adam cık konudan neyi tartısıyonuz
Ben bağırdığımı düşünmüyorum para diye ağlayıp sızlanan sensin suan tenekeSana ne girdide bagiriyion yine
Kardeşim sende uzatma atmış olsaydın galatrasaray gelir bu konuya bişey yazardı kesin tatavayı işinize bakınİyilikte yaramıyor
Silah dayadık sanki millete takip edin diye konu başında belirtmişiz 1 arkadaşa atarız diye attım da
Millet bizi linç ediyor anlamadık gitti
Kuponda çoklu kuponu görünce ben tassana takip ettimBen bağırdığımı düşünmüyorum para diye ağlayıp sızlanan sensin suan teneke
@Galatasaray571 gardaş sana atmadım ı la 800 dogru söyleKardeşim sende uzatma atmış olsaydın galatrasaray gelir bu konuya bişey yazardı kesin tatavayı işinize bakın
Dur dost zaman geciyor okuyoz boyle@Shellac reis bu konu kapansın uzuyo boş yere
Ettir dost salla bi 800 tedavi olalımHer s.ke atlamak zorundamisin. Defalarca muhattap olma benimle diyorum. Senin beynine oksijen gitmiyor mu. Özürlümüsün. Tedaviye ihtiyacin varsa tedavi ettireyim.
Gel yanima ben tedavi ettireyim seniEttir dost salla bi 800 tedavi olalım