- 5,693
- 3,803
- 113
@Kilmarnock sayfayı yenile reis 😃
Adam kaybetmekten beter oldu az daha incelese var kalpten giderdi çekilecek çile değil de işte kendi paranla eziyet çekiyorsunYeminle 10k kaybetse üzülürdüm. Kendi kuponum gibiydi. Ama sonu guzel bitti.
Öyle bi kupon yok ortada be kardesımYeminle 10k kaybetse üzülürdüm. Kendi kuponum gibiydi. Ama sonu guzel bitti.
Ben de ona sasırıyım bu kadar insan takip ediyoÖyle bi kupon yok ortada be kardesımSiz neyin derdindesiniz
![]()
Var yada yok. Biz insaniz olmasada uzulurduk olmadasa sevindik. Saglik olsun deriz😃Öyle bi kupon yok ortada be kardesımSiz neyin derdindesiniz
![]()
Her zamanki gibi da bizim baikalBen de ona sasırıyım bu kadar insan takip ediyo![]()
baykalı tanımadılar dostÖyle bi kupon yok ortada be kardesımSiz neyin derdindesiniz
![]()
Tahmin ettim valla olabilirHer zamanki gibi da bizim baikal![]()
Ahahahha 😂@Kilmarnock @Erenozturk81 @Sino16 bu adamlarla takip ettik. Digerleride vardi. Bence bak ona gore dagit derim
Bende onu diyorum uyandırmaya calsııyorum ama hala inanmak isteyenler varbaykalı tanımadılar dost
Kanka fake mi burasi 😁Bende onu diyorum uyandırmaya calsııyorum ama hala inanmak isteyenler var![]()
Birazdan 20k lık kupon gelirTahmin ettim valla olabilir![]()
Biz takibi yaptık usta gerisini bilemeyizBende onu diyorum uyandırmaya calsııyorum ama hala inanmak isteyenler var![]()
Fake nin daniskasıKanka gake mi burasi 😁